Najnovije

PALESTINA U SRCU, DŽIHAD NA UMU: Mladi "musliman" o "islamskom osvajanju Nemačke" (VIDEO)

Na društvenim mrežama se širi snimak dela emisije nemačkog televizijskog kanala o protestu podrške Palestini u Berlinu, gde jedan mladić govori o tome da će "muslimani osvojiti Nemačku, pretvoriti je u islamsku državu i uspostaviti šerijat".

Naša dužnost je da okupiramo Nemačku, kaže mladi protestant, i dodaje da “liberalni islam” ne postoji, te da je dužnost svakog muslimana da se bori za Šerijat na celom svetu.

Posle ovakvih snimaka, one kolone migranata, koje u 99% slučajeva čine velike grupe vojno sposobnih muškaraca, izgledaju još mnogo, mnogo, mnogo stravičnije.

Evropom se širi opasan trend islamizacije i promocije džihadističkih načela u politici, a jedan od šokantnih snimaka je i “oglašavanje hodže sa Taur Bridž mosta u Londonu”. Ovakva kultura agresivnog nametanja svojih verskih ubeđenja koju donose “migranti” je nešto što mora biti krajnje nedopustiva stvar. 

Verski objekti su mesta na kojima se mogu slobodno praviti okupljanja verskog karaktera. Ulice to ne smeju da budu, sem u izuzetnim situacijama, i to u skladu sa zakonskim odredbama.

DŽihadističke ideologije među mladima, agresivno manifestovanje vere, kolone fanatičnih... Opasni trendovi kojima se mora stati u kraj.

Pogledajte prilog nemačke televizije:

Pogledajte oglašavanje hodže u Londonu:

Pročitajte OVDE šta je palestinski ambasador poručio Prištini

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA