Najnovije

NEVIĐENA PANIKA SNS ZBOG RASTA NACIONALNIH SNAGA: Lažima pokušavaju da ruše rejting desnice

Srpska stranka Zavetnici najavila je tužbe protiv portala B92, Novosti i Politike zbog plasiranja "gnusnih laži i propagandnog divljanja koje su rezultat neviđene panike SNS".

“Ova tri portala, za koje osnovano sumnjamo da posredno kontroliše aktuelni ministar  finansija, Siniša Mali, nedeljama unazad vode hajku na predsednicu naše stranke i jednu od lidera Nacionalnog okupljanja, Milicu Đurđević Stamenkovski. Vrhunac širenja neistina i obmanjivanja javnosti je objavljivanje teksta u kome se navodi da je Milica Đurđević tražila uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji. Svima u Srbiji je poznato da je Srpska stranka Zavetnici podnela zahtev da se u parlamentu usvoji Rezolucija o zabrani korišćenja jednostranih sankcija. Takođe podsećamo da smo više puta tražili da se ukinu sankcije koje je vlast u Beogradu uvela Belorusiji, Siriji i drugim prijateljskim zemljama”, saopštili su Zavetnici.

📣📍Srpska stranka Zavetnici podneće tužbe protiv portala B92, Novosti i Politike zbog plasiranja gnusnih laži i...

Posted by Srpska stranka Zavetnici on Tuesday, 7 November 2023

Oni tvrde da  da su se probriselske strukture na vlasti ozbiljno angažovale da zaustave rast Nacionalnog okupljanja i da, po ugledu na drugosrbijanske krugove, eskalacijom laži pokušaju da uruše ugled koji predsednica Zavetnika ima.

“Srpska stranka Zavetnici neće dozvoliti da hiljadu puta izgovorena neistina zauzme mesto istini i protiv ovakvog vida prljave kampanje borićemo se zakonskim putem”, poručuju iz ove stranke.

"Potrebni su nam u vlasti rodoljubi koji će zaštiti Kosovo i Metohiju"

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA