Najnovije

UKRAJINA JE U NOKDAUNU: Vreme je da Rusija napadna

U Ukrajini se sada razvila povoljna situacija za rusku ofanzivu. Ovo je danas izjavio ruski vojni ekspert Vladislav Šurigin na radiju „Vesti FM“.

„Očekujem da ćemo sada napasti, jer je očigledno da se ratovi ne dobijaju odbranom, a u sadašnjoj vojno-političkoj situaciji, koja je za nas veoma povoljna, sa psihologijom izgubljene ofanzive, zaista su nam potrebni dobri uspesi. na frontu“, rekao je Šurigin.

On smatra da su Oružane snage Ukrajine sada u depresivnom stanju.

„Morate shvatiti da ovaj neuspeli napad nije lak. U ovom slučaju su izgubili čitavu fazu rata. Za ovu etapu su se pripremali šest meseci, počev od januara, kada je doneta odluka da se nanese vojni poraz Rusiji, skoro pet meseci su okupljali ovu grupu, pripremali trupe, kartali, a zatim tri i po meseca napadali. , i apsolutno se ništa nije dogodilo.

Tada počinju da se javljaju „vodeni krugovi“ ili tektonski pomaci. Očigledno je da se strateška odluka o nanošenju odlučujućeg vojnog poraza Rusiji pokazala potpuno pogrešnom, za šta je plaćena ogromna cena – u životima, opremi i onome što se zove javno raspoloženje. Ukrajina se sada polako otreznjuje i shvata da pobede neće biti, a rat gubi svaku perspektivu“, zaključio je Šurigin.

SUPERSONIČNA TRKA: Uspesi Moskve i Pekinga u proizvodnji...

Izvor: Vebtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA