Najnovije

PROCENTI SKAČU: "Mi - Glas iz naroda - dr Branimir Nestorović" će biti iznenađenje izbora

Rejting liste "Mi - Glas iz naroda - dr Branimir Nestorović" raste iz dana u dan uprkos medijskog blokadi koju trpe i po svemu sudeći biće iznanađenje ovih izbora. Jedina su izborna lista kojoj kladionice svakodnevno povećavaju procente, a na poslednjem IPSOS istraživanju nalaze se na pragu cenzusa sa konstantnim dnevnim rastom.

Prema IPSOS analizama "Mi - Glas iz naroda - dr Branimir Nestorović" ima rast od 0,9 procenata u četiri dana i 11. decembra bili su na 2,7, što znači da će do izbora lista biti uveliko iznad cenzusa. Ovo se donekle poklapa sa istraživanjima Đorđa Vukadinovića iz Nove srpske političke misli koja su pokazala da je ovaj Pokret početkom decembra (do 4. decembra imao 2,3 podrške), IPSOS do 11 decembra 2,7.

Prema internom istraživanju rađenom za potrebe jedne od vladajućih stranaka u koje je Pravda imala uvid, "Mi - Glas iz naroda - dr Branimir Nestorović" imaće više od 4 posto glasova.

Jasno je da je potencijal liste bio mnogo jači i da im je zbog toga zatvoren medijski prostor u svim većim televizijama, nisu pozivani u gostovanja, niti u duele. Međutim, kada uđu u parlament to će biti dokaz da režimske televizije nemaju više monopol na izveštavanju i da je sve veći udeo alternativnih medija u medijskom prostoru. Kada ne mogu da dođu do istine, ljudi je traže tamo gde je ima, a danas su to Jutjub kanali, portali i društvene mreže.

MI - GLAS NARODA: Ova vlast je potpisala sporazum o granici između KiM i Srbije! To i jeste izdaja! (VIDEO)

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA