Najnovije

KREĆE PAKLENA NOĆ! Vazdušna opasnost širom Ukrajine, crveni alarm upaljen i u Kijevu

Vazdušna opasnost proglašena je u Kijevu i u Kijevskoj oblasti, kao i u oblastima na severu Ukrajine, saopštilo je ukrajinsko Ministarstvo za digitalnu transformaciju.

Takođe, sirene za vazdušnu opasnost oglasile su se u večernjim časovima i u Černigovskoj, Sumskoj, Čerkaskoj, Poltavskoj, Harkovskoj, Kirovogradskoj i Dnjepropetrovskoj oblasti.

Takođe su mediji pisali i da je vazdušna opasnost proglašena i na delovima Donjecke Narodne Republike koji su pod kontrolom snaga Kijeva.

Ruski PVO sistemi odbili masovni napad dronova na Krim

Ruski protivvazduhoplovni sistemi odbili su pokušaj masovnog napada ukrajinskih bespilotnih letelica na Krim, svi dronovi su oboreni, saopštilo je u subotu Ministarstvo odbrane Rusije.
Iz ruskog vojnog resora je u petak uveče saopšteno da su ruski PVO sistemi uništili 26 ukrajinskih bespilotnih letelica iznd Krima. Tokom noći iznad poluostrva je uništeno još šest dronova.

„Sredstvima protivvazduhoplovne odbrane i radio-elektronske borbe odbijen je masovni napad kijevskog režima bespilotnim letelicama na objekte na teritoriji Krimskog poluostrva. Sve bespilotne letelice su uništene“, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Sputnik.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA