Najnovije

SKANDAL! Vrh srpske policije prenosi Vučićevu poruku opoziciji da će u Beogradu priznati rezultate ako opozicija pobedi

Stranka slobode i pravde saopštila je danas da su predstavnici liste "Srbija protiv nasilja" sinoć pozvani na hitan sastanak u MUP Srbije, gde im je saopšteno da policija raspolaže informacijama dobijenim iz rada našeg i stranih službi, da njihova lista planira nasilne napade na izborne objekte, a zatim su objavili audio-snimak koji je navodno snimljen na tom sastanku.

Kako je SSP saopštio na svom nalogu na društvenoj mreži Ks, jedan od prisutnih službenika MUP-a im je preneo poruku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića da će priznati rezultate izbora u Beogradu ako pobedi opozicija!

„Nismo dobili odgovor na pitanja odakle im tolike besmislene tvrdnje da opozicija sprema bilo kakav masakr i kako je moguće da policija prenosi poruke Aleksandra Vučića opoziciji. „Predstavnicima MUP-a Srbije preneli smo informaciju da će se organizovane navijačke grupe okupljati oko mesta gde će tokom dana i večeri biti čelnici naše koalicije, kao i oko zgrada u kojima će se nalaziti republički i nalaze se gradske izborne komisije“, navode u saopštenju i dodaju da je policija odgovorila da nema takvih saznanja.

„Obaveštavamo građane da lista „Srbija protiv nasilja“ ne planira nikakve nasilne akcije. To je protiv svega za šta se zalažemo. Poručujemo predstavnicima režima da ne pomišljaju na izazivanje incidenata i da ne sprovode bilo kakve aktivnosti koje bi ugrozile izborni proces na dan glasanja i da smo spremni da branimo volju naroda svim demokratskim sredstvima. “, zaključili su u saopštenju.

Uredništvo portala Nova.rs uputilo je pitanja Ministarstvu unutrašnjih poslova da li su se njihovi službenici sastali sa predstavnicima pomenutog lista i kojim povodom.

SNS dovodi ljude iz Republike Srpske u Arenu da glasaju u Beogradu (VIDEO)

Izvor: Nova.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA