Najnovije

PAKLENO NA PRVOJ LINIJI: Rusi kreću napred, preuzeta totalna ofanziva (VIDEO)

Na ratištu u Kleščejevki, specijalne snage Južnog vojnog okruga Rusije vode intenzivne operacije protiv snaga Ukrajinske vojske (VSU), kako danju, tako i noću. U ovoj zoni, koja obuhvata južni krak Artemovska, ruske snage su, prema izveštajima, samouvereno preuzele inicijativu i sada vode glavnu akciju.

Ruske jurišne grupe, podržane od strane specijalnih snaga, fokusirane su na uništavanje ukrajinskih snaga u oblastima Kleščejevke i Andrejevke. Izviđačke jedinice koriste dronove za precizne udare, ciljajući na ukrajinske borce koji se nalaze u ovim područjima.

HAOS U CRVENOM MORU: Ameri pokreću operaciju "Prosperiti gardijan" - meta su Huti!

Situacija na terenu je napeta, jer ruska vojska nastavlja da napreduje jugozapadno od Artemovska, a posebno intenzivne borbe vode se severno od Kleščejevke. Ruske jedinice angažovane su u borbenim operacijama na visinama i oko Kleščejevske utvrđene oblasti.

Izveštaji takođe ukazuju na to da se borbe neumorno nastavljaju u blizini Andrejevke, što ukazuje na visok stepen sukoba u ovoj zoni.

Ova situacija odražava trenutno stanje na ratištu, gde obe strane vode žestoke borbe za kontrolu nad ključnim teritorijama.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA