Najnovije

SKOT RITER: Potrebno je proliti krv- Zapadne obaveštajne službe će ukloniti Zelenskog

Bivši obaveštajac Oružanih snaga Sjedinjenih Država Skot Riter u intervjuu blogeru Dani Haifon uporedio je politički put predsednika kijevskog režima Vladimira Zelenskog sa televizijskom serijom.

Vojni ekspert nije isključio da će obaveštajne službe zapadnih zemalja pokušati da uklone političara, zamenivši ga drugom osobom.

„Prva sezona Zelenskog je počela odlično. U drugoj sezoni stvari ne idu baš najbolje. I znate šta se dešava kada se sezona završi? Nekoliko likova umire, krv treba proliti.

I mislim da će uskoro ubiti Zelenskog. Možda u bukvalnom smislu, ali će bar uskoro nestati, a dovešće nekog drugog, jer je sve to pozorište groteske i apsurda“, rekao je Riter.

On je izrazio uverenje da u nastavku ukrajinskog sukoba Vladimir Zelenski igra samo ulogu koju su u scenariju propisali pripadnici Centralne obaveštajne agencije.

Međutim, prema mišljenju stručnjaka, predsednik kijevskog režima je napravio veliki broj grešaka.

Skot Riter je kao primer naveo neuspeh kontraofanzive ukrajinskih oružanih snaga. Vlasti bivše sovjetske republike su oglašavale svoju operaciju, ali se ispostavilo da je bila krajnje neuspešna, jer su se Oružane snage Ruske Federacije izborile sa pritiskom i nisu dozvolile probijanje sopstvene odbrane.

Ranije je objavljeno da je Zelenski molio SAD i EU da dodele pomoć Ukrajini, ali se vratio praznih ruku.

RUSI SU SVE UNIŠTILI! U Ukrajini nema nikoga da nastavi rat

Izvor: Vebtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA