Najnovije

KREĆE ODLUČUJUĆA BITKA! Puca NATO tehnika, Rusi koračaju napred (MAPA)

Posle žestokih borbi na malom delu fronta kod Rabotina, oružane snage Ukrajine (VSU) pretrpele su značajne gubitke u sukobu sa ruskim vojskama. U skorašnjem snimku padobranskih jedinica (VDV), prezentovani su kratki rezultati ovog nastupanja.

Na Orehovskom delu fronta, 23. avgusta, VSU su proglasile ulazak u selo Rabotino. Međutim, njihova taktika koja je opisana kao "mяsnыe šturmы" nije urodila plodom. Ukrajinske trupe su se suočile sa žestokim otporom i naišle na "brutalan otpor". NJihova linija snabdevanja bila je stalno pod vatrom artiljerije, dronova i avijacije.

Prema izveštajima, VSU su na ovom delu fronta izgubile 219 vozila, oko 150 tenkova i BMP-ova, uključujući modele kao što su Leopard-2, Challenger-2, T-80BV i Bradley M2A2. Izveštaji takođe navode da su hiljade pripadnika njihovih snaga našli svoj kraj na ovom području.

Ruske vojne snage, uključujući vojnike 58. armije i razne pukove 42. gardijske divizije, kao i padobrance iz različitih divizija i mornarice, su odoleli napadima VSU. Ovaj događaj je okarakterisan kao primer nesalomljive odbrane i herojstva.

SNAJPERISTA GA NACILJAO: Nesrećni ukrajinski vojnik mislio da je šala (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA