Najnovije

MILICA "PROSULA" ALEKSIĆA: Neki ćete da poginete, a neki da pošaljemo Đilasa da pregovara!

Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica Srpske stranke Zavetnici, na mreži Iks je prokomentarisala sinoćnje ponašanje jednog od čelnika koalicije SPN, Miroslava Aleksića.
Milica Đurđević Stamenkovski / Skrinšot

Milica Đurđević Stamenkovski / Skrinšot

“Aleksić kao stari Beograđanin poziva narod na upad u Skupštinu Beograda i kaže: da uzmemo ono što nam pripada?! Uveče, kada tamo, osim tehničkog osoblja nema nikoga, zgradu u kojoj se odavno čak i ne održavaju sednice beogradske skupštine, opseda grupa od nekoliko stotina demonstranata. Kamenicama zasipa prozore, motkama razbija vrata. NJima Aleksić izdaje naredbu: Napred, opkolite zgradu", ali on sam im se ne pridružuje. To vam je ono: Neki ćete da poginete, a neki ćemo da pošaljemo Đilasa da pregovara.”, piše predsednica Zavetnika.

Ona se i sinoć obratila putem ove društvene mreže javnosti i napisala da su Zavetnici upozorili da će referendumska atmosfera imati negativne posledice.

“Upozorili smo da će referendumska atmosfera na izborima dovesti do ovakvog scenarija na ulicama. Jedini gubitnik je Srbija. Okretanjem Srba na Srbe isključivo profitira strani faktor, koji želi da zemlju uvede u vazalni položaj. Ne zanimaju njih demokratija, medijske slobode, izborni uslovi, ne interesuje njih narod, oni hoće da od vlasti iznude de jure priznanje nezavisnosti Kosova i uvođenje sankcija Rusiji. Zato smo naglasili da bez državotvornih snaga nema stabilnosti Srbije. I to se večeras, nažalost, pokazalo. Ali, očito naše ideje nisu bile prepoznate u zaglušujućoj buci onih koje je samo zanimalo da celu političku borbu svedu na izbor: za i protiv Vučića. Građani nisu znali da zapravo biraju između toga da budemo država srpskog naroda i kolonija stranih ambasadora.”, napisala je ona sinoć na mreži Iks.

Pročitajte OVDE o informacijama FSB-a o pripremi “majdana” u Beogradu

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA