Najnovije

ANTONIJEVIĆ ODGOVORIO NAPREDNJACIMA: Srbija ne sme da nestane! (VIDEO)

Srbija ne sme da nestane, jer tendencija mnogih jeste da stvarno nestanemo, i kao zemlja, i kao narod, bio je odgovor doktora Borislava Antonijevića, jednog od čelnika pokreta “Mi – Glas iz naroda” i kandidata za narodnog poslanika, u emisiji „Konflikt“ Jutjub kanala Pravi odgovor, na slogan Srpske napredne stranke čiji je nosilac liste predsednik Srbije – Aleksandar Vučić.

Na pitanje da prokomentariše sugestije američkog ambasadora u Srbiji Kristofera Hila i njegovo direktno mešanje u unutrašnju politiku zemlje, Antonijević je mišljenje Hila ne treba uzimati kao validno.

- Koga briga šta misli Kristofer Hil? On je jedan od diplomata i time nema pravo da svoje mišljenje nameće, niti da sprovodi ucenama ukoliko se ono ne sprovede - objasnio je doktor i podsetio da su SAD otele starosedeocima teritoriju i na najbrutalniji način sproveli ih u rezervate kako bi stvorili državu na krvi onih koje su tamo zatekli.

Antonijević se takođe dotakao pravila duplih aršina i interesa Amerike, primetivši kako Izrael (uz podršku Vašingtona) vrši genocid nad palestinskim narodom, te da Izraelu nije zabranjeno učešće u sportskim manifestacijama na međunarodnom nivou.

- Kosovo je lažna tvorevina prozapadnih sila. Briselski sporazum je put ka priznavanju nezavisnog Kosova, a o Francusko-nemačkom planu bih upitao ko su Francuzi i Nemci da bi nama išta mogli da predlože? Evo, i Izrael koji je zaboravio holokaust koji im se desio, prati njihove smernice, zaključio je Borislav Antonijević i dodao da do priznanja lažne Republike Kosovo ima samo korak i po.

O planovima pokreta “Mi – Glas iz naroda”, kao i o ličnim stavovima dr Borislava Antonijevića i ambicijama koje su usmerene na očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije, ali i o tradicionalnim vrednostima, pogledajte detaljnije u emisiji „Konflikt“ i zapratite Jutjub kanal Pravi odgovor kako biste bili u toku sa aktuelnim pitanjima koja se tiču politike i društva, kako na lokalnom, tako i na svetskom nivou.

Pogledajte:

Pročitajte OVDE o susretu Jovanovića i Kurtija

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA