Najnovije

PUTIN SA VOLONTERIMA: Teško je biti najbolji među najboljima

Ruski predsednik se zahvalio svim ruskim volonterima, naročito onima koji pomažu borcima Specijalne vojne operacije u Ukrajini i njihovim porodicama.

U tradiciji naroda Ruske Federacije je želja da se pomogne onima kojima je pomoć potrebna, rekao je danas predsednik Rusije Vladimir Putin na ceremoniji "Volonter godine 2023." koja se održava u Moskvi, u okviru izložbe "Rusija". 

"Teško je biti najbolji među najboljima. Nemoguće je. Zato je nagrada za najboljeg volontera simbol – zasluženi simbol", istakao je predsednik i uručio nagrade.

Zahvalio je svim ruskim volonterima, naročito onima koji pomažu borcima Specijalne vojne operacije u Ukrajini i njihovim porodicama.

"Pomažete i njima na prvim linijama fronta, i njihovim porodicama, ženama, deci, majkama, očevima – a za Rusiju je to danas jedan od važnijih zadataka", poručio je.

Dok smo zajedno – nepobedivi smo, zaključio je lider Rusije.

Izložba "Rusija" otvorena je pre mesec dana i trajaće do aprila sledeće godine. Predsednik Rusije obećao je ranije da će posetiti postavku, i to je učinio danas.

Međunarodni forum "Mi smo zajedno", koji se održava u okviru izložbe, otvoren je danas, a trajaće do 7. decembra. Ove godine, na njemu će se okupiti 10.000 volontera iz 95 zemalja sveta. 

UKRAJINSKI OFICIRI PRIZNALI SVE: Situacija na frontu je katastrofalna

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA