Najnovije

SVET SRLJA U PROPAST: Posejdon je spreman, Rusi prete da potope Britaniju (VIDEO)

Velika Britanija je kolonizovala i okupirala sve zemlje zajedno sa svojim mlađim bratom na steroidima - Amerikom, i tako su počeli rat protiv Rusije, izjavio je istoričar i teolog Goran Šarić prilikom gostovanja u emisiji Konflikt, u produkciji kanala Pravi odgovor. 

Kako je naveo, apsurd stoji u činjenici da Rusija poseduje šest nuklearnih torpeda “Posejdon” koji mogu potopiti celu Britaniju kao i delove Amerike, te da se time čitav svet vodi u propast i katastrofu.

Šarić je, u svom maniru, izneo gledište na aktuelna geopolitička dešavanja, ali i unutrašnje probleme koji se uglavnom zataškavaju provociranim aferama koje podupiru režimski mediji u Srbiji, ističući da je “virus zla” sa Zapada zahvatio sve, pa i Srbiju i Rusiju.
Istoričar ocenjuje da je Rusija za sada odabrala “mekšu” opciju pristupa u intervenciji nad Ukrajinom, te da bi u ovom slučaju, realno rešenje bila primena “tepih bombi”.

Kada se radi o unutrašnjoj politici Srbije, Šarić objašnjava da se o uslovima koje Zapad nameće, a vezani su za Kosovo i Metohiju, srpski vrh treba ugledati na njihov “šibicarski” metod, do daljnjeg odlagati i davati, kao i oni, lažna obećanja, ali i da kao odgovor Kfora na nedopuštanje srpskih vojnih snaga na Kosovo i Metohiju, treba pripremiti dronove, za koje je u više navrata i apelovao.

Kako Zapad upumpava milione u nevladine oranizacije u Srbiji sa ciljem da promeni srpsku svest, zatim kako su Srbi najzad shvatili prezir koji dolazi iz susedne Hrvatske, ali i o tome kako i gde će predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski završiti kada se rat okonča, saznajte u videu.

Napadnut ukrajinski konvoj koji je išao ka Bahmutu - Rusi presecaju poslednji put iz grada

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA