Najnovije

VUČIĆ NE ZNA KOLIKO KOŠTA MLEKO: ''Nisam neki uzoran čovek'' (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na TV Prva, još jednom je želeo da pokaže građanima naše zemlje kako se u sve razume i kako sve zna. Ipak, voditeljka ga je uhvatila nespremnog, te je demonstraciju (ne)znanja eskivirao time što je promenio temu.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

- ...kaže ne, ne, lažeš! Pa jesi ti lud, bre, čoveče, ja znam svaki kilogram šećera gde je u Srbiji - istakao je Vučić.

Voditeljka: Znate li koliko košta kilogram šećera, kad smo već kod toga?

- Kilogram šećera... Pa ja ne mogu da vam kažem tačno u maloprodaji koje su cene, pošto smo ih mi ograničavali. Bilo je prvo sa 99 (dinara) na 114, pa sa 114 na 119, a sad me ubijte ako ima preko toga nešto - kazao je predsednik.

Iako je Vučić uspeo da se izbori sa cenom šećera, cene drugih osnovnih životnih namirnica mu nisu poznate, pa je brže-bolje promenio temu.

Voditeljka: A ostale cene, mleko?

- Da vam kažem, nisam ja neki uzoran čovek, pa to sad ja kao idem u nabavku pa kupujem, ne, skoro nikada. Ali, to je moj posao, znam cenu svega, posebno znam mleka... Eee, doneo sam vesti za ljude koji su ozbiljnije, možda nisu ozbiljnije izvinite što sam to rekao... Ali, šta mi je važno, da ćemo povećati premije za mleko sa 10 na 15 dinara - uspešno se izvukao predsednik iz nezgodne situacije u koju ga je uvukla voditeljka.

Očito da ovakav tok razgovora Vučić nije očekivao, te se našao u "neobranom grožđu", ali kao što to obično i radi, brzo se prebacio na drugu temu, no ipak će mu ovaj deo intervjua ostati u ne toliko lepom sećanju, jer je pokazao da mu nekada ne ide sve od ruke, čak ni na režimskim medijima.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA