Najnovije

ČEDOMIR JOVANOVIĆ PRETIO PRIVATNOM POLICIJOM! Advokat Aleksić otkrio detalje privođenja lidera LDP: "Čeda nema kapacitete"

Čedomir Jovanović, lider LDP, dao je iskaz u Beogradu u svojstvu građanina povodom navoda da je pretio advokatu Nemanji Aleksiću, piše "Blic".

Kako se navodi, Jovanović je negirao delo.

Advokat Nemanja Aleksić je dao takođe izjavu, a u pitanju je "reč na reč", odnosno jedna reč protiv druge.

Advokat kaže da mu je Jovanović pretio svojom “privatnom policijom”. On je policiji rekao da je e dobio pretnje od Jovanovića pre izvesnog vremenskog perioda zbog zastupanja jedne poslovne banke koja potražuje imovinu jedne stranke u procesu. Jovanović je vršio pritisak na Aleksića prema njegovim rečima.

"Čedomir Jovanović nema ni fizičke, niti intelektualne kapacitete da mene napadne. On se pre izvesnog vremena počeo da vrši pritisak u vezi s jednim procesom u kome on nema baš nikakvu ulogu, niti je stranka, niti je na bilo koji način povezan sa ovim postupkom", kaže Aleksić.

Aleksić dodaje da je taj proces trajao 12 godina. Sud je pre desetak dana naložio izvršenje, a tada se u celoj priči pojavljuje i Čedomir Jovanović.

"Počeo je da vrši pritisak i na izvršitelja, što je van svakog kodeksa kodeksa i profesionalne etike. Od nje je tražio da odloži izvršenje za 10 dana. Međutim, pošto je su već angažovani brojni resursi državnih organa to nije bilo moguće. Tada je u razgovoru sa koleginicom advokatom rekao da prenese advokatu Nemanji Aleksiću, to jest meni, da će da dobije batine i dodao da će dovesti svoju privatnu policiju", navodi Aleksić.

Za kraj je Aleksić rekao da je bio na putu ka Novom Sadu kada mu je javljeno da mu je pretio Čedomir Jovanović. On je odmah ceo slučaj prijavio policiji koja je uhapsila u utorak uveče lidera LDP-a Čedomira Jovanovića.

PAKAO PRED DONJECKOM: Rusi napreduju kroz sravnjenu Mariinku (MAPA/VIDEO)

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA