Najnovije

EU TONE: Moramo grubo odbiti taj plan, sve će se promeniti za pet godina! (VIDEO)

Razne teorije zavere su krenule posle korone, ali kada se radi o zemljotresu koji je pogodio Tursku i Siriju, ima osnova za sumnju budući da je Erdogan stavio “klipove u točkove” zaustavivši prijem Švedske i Finske u NATO, rekao je doktor Branimir Nestorović, profesor medicine, gostujući u emisiji Konflikt na Jutjub kanalu Pravi odgovor.

On je konstatovao da se trenutno odvija početak sloma liberalnog kapitalizma gde će Velika Britanija, SAD, Francuska i Nemačka postati drugorazredne sile i to u bliskoj budućnosti.

Doktor je stava da je još 1926. godine u institutu Hjuman Risorsis u Londonu, začpočet eksperiment modeliranja ljudske svesti gde je razvijena strategija vladavine “kulture straha”.

Profesor je najavio, između ostalog, da se raspad Evropske unije predviđa uskoro, a da će Ameriku zadesiti veliki unutrašnji nemiri i građanski ratovi.

O nemačko-francuskom planu rekao je da ga moramo „grubo odbiti“, jer, kako je naglasio, nakon Kosova i Metohije sledeća je Republika Srpska. Nestorović je nagalsio da se stvari menjaju i ocenio da će se čitav svet promeniti u narednih pet godina. 

Ko sponzoriše svetske vlade, o “dedolarizaciji”, o tome koliko se preko Ukrajine “peru pare”, o zagađenju i još drugih tema, pogledajte u videu, a za informacije o geopolitičkim, političkim i društvenim dešavanjima, zapratite Jutjub kanal Pravi odgovor

AMERIKANCI PRIZNALI: Putin je bio u pravu!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA