Najnovije

Od Tadićevog "Evropa nema alternativu" do Vučićeve veleizdaje

Budući da aktuelni predsednik Srbije i zvanično obznani svoju veleizdaju da je naumio da pokloni okupatorima naše svete zemlje Kosovo i Metohiju, valja nama Srbima, gde god živeli, ustati da mu to ne dozvolimo. Učini to zlosrećni AV u dane dva najveća svetitelja srpskog pravoslavlja: na Jovandan, uoči Savindana. Ovim je ogoleo svoje decenijsko kvislinško delovanje,  ”step by step”, što bi rekli njegovi evropski i američki prijatelji. Ne sporimo da su svi dosadašnji predsednici Srbije sledili direktive onih koji su srpske zemlje bombardovali četiri puta u logorskom 20. veku. Svoje tragove licemerno su prikrivali tadićevsko-vučićevskom krilaticom: ”Evropa nema alternativu”. Danas, i suviše stvarno, posle 23 godine evropskog i predsedničkog laganja vidimo kakva im je ta neprikosnovena alternativa.

Piše: dr Radomir Baturan   

Odmah posle ”Srpskog Majdana” 2000. godine izručili su fašistoidnom Haškom sudu četiri predsednika srpskih zemalja, sve generale, komandante i komandire Srpske vojske koji su branili Otadžbinu. Zatim su sve fabrike i banke predali tim svojim prijateljima koji su nas bombardovali, a one koje im nisu tražili, precizno su popisali, namerno ih obezvredili pa onda podelili među sobom ili poklonili članovima svojih porodica. Tako će kćerka i zet skojevskog popojahača Mićunovića dobiti za sitne pare novosagrađenu kruševačku fabriku pića ”Rubin” koja je imala hiljade hektara vinograda u više opština Srbije i Makedonije. Dinkić, sa pajtosima, pokrašće novac koji je celokupna srpska privreda sklanjala  na Kipar u vreme   ”prijateljskih” američko-evropskih sankcija koje su uveli samo Srbima u vreme građanskog rata i raspada Jugoslavije.

Svi ”demokratski” predsednici Srbije svesno su pristajali i gurali Srbiju u dužničko ropstvo i pljačkaško zaduživanje prihvatajući liberalni sistem i političke uslove američko-evropskih porobljivača. Sve rudnike Srbije dali su strancima zadovoljavajući se samo sa 3% koji će ostati Srbiji od tih rudnika. Koliko su oni dobili provizije za sebe, nikad se neće saznati.

Neofašistički vojni savez NATO nemilosrdno razarao srpke gradove, ruši sve mostove, fabrike, Nacionalnu televiziju Srbije, mnoge bolnice, crkve, škole i obdaništa, privatne kuće, ubija više hiljada građana Srbije, među kojima i oko stotinu dece, a kvazi-demokratski predsednici Srbije su tom istom NATO savezu dali kancelariju u Generalštabu Vojske Srbije i da, bez ikakve odgovornosti i nadoknade, mogu krstariti Srbijom, a da im se ni za ranije počinjene zločine, ni kasnije ne može ni za što suditi. Istovremeno svoj narod lažu da je Srbija vojno neutralna zemlja.

U svemu navedenom prednjačio je desetogodišnji predsednik Srbije, Aleksandar Vućić, narečeni u srpskom narodu AV Lažov. Verovatno zato što je na svim potčinjenim televizijama i javnim govorima nemilice prosipao laži, laveže i larmu, za sve svoje neuspehe i izdaje okrivljujući narod Srbije, prethodnu valast i svoju potkupljenu opoziciju čije je istaknute članove i čitave partije primio u svoju ”naprednu koaliciju” koja više liči na falangu, a ne na vladajuću partiju. Nabrojaćemo samo perjanice srpskog otpada koje je Vučić prigrlio: Toma Nikolić - Magistar koji ne zna gde mu se nalazi fakultet na kome je pohađao studije i magistrirao, Vojislav Šešelj - Izviđač (devizni), Ivica Dačić - Koferče, za koga narod kaže da je “premazan svim bojama”, Vuk Drašković - Špiljkova sekretarica, Čeda Jovanović - Šmrkalo, Nenad Čanak - Lički Rovac, Nebojša Stefanović - Slina, Sonja Biserko - Ustašica, Nataša Kandić - Šamarčina, Dragoljub Mićunović - Popojahač, Mlađan Dinkić - Ujkin bankar, Dragan Đilas - Žuti, Aleksandar Vulin - čedo babe iz Kanade, Borko Stefanović - Prvobriselac i Ana Brnabić koju narod zove ”Pederka”. U svom kvinsliškom pohodu primio je Vučić i evropski i američki otpad: Klintonove, Blera i Šredera koji su kliktali: ”Moja izvršna!” pri bombardovanju Srbije.

Zapad ga je doveo na vlast i preko noći stvorio mu partiju i otvorio joj na stotine kancelarija širom Srbije. Praštao mu je i pranje novca, i mafijaško rušenje čitavih četvrti gradova u Srbiji (bez i jedne zvanične dozvole), uništavanje voda i prirode, proizvodnju i trgovinu drogom, stvaranje i učestvovanje u kriminalnim klanovima samo da završi ono što su se dogovorili: da opere zločine SAD-a i Evropske Unije što su bombardovali Srbiju, bez saglasnosti Ujedinjenih Nacija, priznavanjem lažne države ”Kosovo” i veleizdajničkim poklanjanje 15% teritorije države Srbije, i to teritorije koja je duhovno čvorište srpkog naroda - Sveta Zemlja - i, uz to, bogatija rudama od čitave preostale Srbije. Gle čuda: 15% države čiji je po trći put predsednik, poklanja neprijateljima srpskog naroda, a samo 3% ostavlja Srbiji od profita srpskih rudnika koje je već ranije poklonio strancima!

U desetogodišnjem kreiranju laži, laveža i larme ovog veleizdajnika nebrojena su njegova nepočinstva i poniženja Srbije. Kreću se od onih njegovog radikalskog: ”Sto Bošnjaka za jednog Srbina”, ”Poništiću sve što je Borko potpisao”, preko onih ”zavetničkih”: ”Ne dam Kosovo”, ”Ne dam Trepču”, ”Ne dam Gazivode”, do veleizdajničkog: ”Prihvatićemo Francusko-nemački predolog” i davanja Šiptarima i granice, i carine, i međunarodnog broja, i ukidanja srpske policije na severu Kosova, i sudstva i branitelja, i ubistva patriotskih vođa, i ukidanja srpskih tablica na automobilima. Zloupotrebio je on i Andrića i Pekića u svojim lažnim citatima da se on ”ne bori za svoje pretke, nego za svoje potomke”, da je ”Murat bio junak kakve mi nemamo”, da je ’Kosovski zavet mit i mrak, a on se bori za budućnost i progres’, da ”mi na Kosovu nemamo ništa pa ako dobijemo i jedan metar, to je dobitak” ... Ali je najviše Vučićevo poniženje Srbije to što je on lično, po treći put, postavio za predsednika Vlade Srbije žensku milosnicu koju niko nije birao. Uvredio je toliko umnih Srpkinja, naših majki, sestara i supruga, koje su vrsni politikolozi, ekonomisti, pravnici, profesori univerziteta i akademici, pa ih on ne izabra za prvu ženu predsednicu Vlade Srbije u njenoj istoriju, nego postavi Anu Brnabić, žensku milosnicu hrvatskog podrijetla. Neka mu je na čast!

Deset godina Vučić ima ”stalno otvoren konkurs za izdaju”, kako kaže profesor Lompar i, evo, u ove bogojavljenke, svetojovanske i svetosavske dane na tom desetogodišnjem konkursu izabrao je sebe za savremenog veleizdajnika Srbije. Neka je njemu i njegovom potomstvu i to na čast!

Nestalo je oko 300 hiljada Srba sa svetih srpskih zemalja Kosovo i Metohija, zapaljeno je i srušeno 150 srpskih crkava i manastira, među kojima i 5 iz Srednjeg veka. Arnautskim ubijanjem nestaju i danas Sbi sa Kosova i Metohije kojima ni deca nisu pošteđena, bez i reči osude iz Evrope i SAD-a. Otimaju se Srbima i imanja i poslovi, i čast, a kvinsling AV i dalje laje i laže da će zaštiti Srbe na okupiranoj zemlji, a u suštini tu svetu zemlju poklanja okupatorima. Evropa im je 1913. Stvorila prvu šiptarsku državu u njihovoj i svetskoj istoriji, a sada im stvara i drugu, uz pomoć neofašista SAD.

Ako toliko Srba i njihove zemlje nestaju, moraju nestati i veleizdajnici, izdajnici i grobari Srba i Srbije ili će nestati i Srbi i Srbija. Probudite se bar na rubu ambisa danas, dragi moji Srbi, kako vi rodoljubi, tako i svi vi podmićenosti ,smušeni, zavedeni i ucenjeni dok se nad nama sve vode ne stope. Ne može se služiti istovremeno i veleizdajniku i Srbiji. ”Vostan Serbije, davno si zaspala!”

General Zalužni otkrio vojnom vrhu SAD ukrajinske gubitke: Cifra je strašna

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA