Najnovije

PODRŠKA MANDIĆU: "Uvereni smo da će biti pobednik predsedničkih izbora"

Lider SNP-a Vladimir Joković izjavio je da danas će ova partija podržati jednog od lidera DF-a Andriju Mandića za predsednika Crne Gore.

Andrija Mandić. (Foto: Jutjub)

Crna Gora će na predstojećim predsedničkim izborima dobiti novog predsednika države, a jedna dugogodišnja vladavina sići sa političke scene, rekao je Joković na konferenciji za novinare.

Odluku da podrže Mandića doneli su juče, kaže Joković i ističe da su uvereni da će on biti pobednik predstojećih pobedničkih izbora, 19. marta.

- Učinićemo sve što je do nas da dođe do pobede Mandića i rekonstrukcije vlade, odnosno formiranja 44. Vlade Crne Gore - rekao je Joković, koji je potpredsednik aktuelne vlade u tehničkom mandatu i ministar poljoprivrede.

Na pitanje da li će podržati kandidata PES-a Jakova Milatovića ako uđe u drugi krug predsedničkih izbora, Joković je rekao da se nada da do toga neće doći.

- Mi smo odmah izrazili bojazan kojim putem ide Pokret Evropa sad i dobro znamo da je Milojko Spajić kazao da je bio protiv ustoličenja mitropolita Joanikija. A nakon toga dešavanja oko Spajića šta je on prijavio, šta nije, da li ima ženu, dete.. iako poštujem izjave Milatovića, ne mogu da shvatim i ne podržavam kako mogu biti ispred grupacije ako je predstavnik Pokreta govorio neistine - kazao je Joković, preneli su podgorički mediji.

SNP je mimšljenja da je bolje da daju snagu onima koji su nam, kako je rekao, najbliži politički.

Inače, Mandić je u jučerašnjem intervjuu za podgorički portal Borba rekao da bi voleo da ima podršku SNP-a.

UKRAJINSKA VOJSKA ZAROBLJENA U BAHMUTU Između 2.500 i 12.000 vojnika prepušteno Rusima u Artjomovsku

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA