Najnovije

"UBIĆEMO SVAKOG SRBINA!": Ukrajinska jedinica brutalno zapretila srpskim dobrovoljcima na frontu - ovo nameravaju da im rade

Jedinica sa zapada Ukrajine navela je u svojoj Telegram objavi da Srbe neće uzimati kao zarobljenike, već da će ih ubijati

Srpski dobrovoljci. (Foto: Printskrin)

- Nedavno je gaulajter okupirane Zaporoške oblasti objavio da će Srbi koji se bore na strani Orka dobiti rasističke pasoše. Po svemu sudeći, PMC „Vagner” je na izmaku mesa, pa su se za pomoć obratili „saborima” Srbima.



Putin ponovo uvlači zemlje koje nisu ništa krive u rat, ali kada su pristale, znači da su prihvatile pravila igre i da će za to snositi punu odgovornost. A najbolji način da zaustavite priliv plaćenika jeste da ih podsetite na 1999. i kažete im gde im je mesto.

Došli su u Ukrajinu da nas ubiju, tako da ne zaslužuju milost, a svaki Srbin koji se bori na strani Orkova biće ubijen. Niko neće da zarobi plaćenike, mi ćemo ubiti svakog Srbina koji je podržavao terorističku državu. Srbi koji podržavaju okupatore, ostajući kod kuće, možda i ne razmišljaju o bezbednosti.

Specijalne službe Državne bezbednosti i Službe bezbednosti ne spavaju. Svaki neprijatelj Ukrajine biće pronađen i uništen, u Ukrajini, u Rusiji, pa čak i u Srbiji – napisano je u objavi.

Ukrajinci se ubrzano evakuišu iz Kupjanska! Dok ceo svet gleda u Bahmut - Rusi napreduju ka ključnom gradu?

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA