Najnovije

KADIROV ODGOVORIO HAŠKOM TRIBUNALU: Šta je trebalo učiniti sa decom iz Donbasa?

Predednik Čečenije Ramzan Kadirov je odreagovao na nalog za hapšenje ruskog predsednika Vladimira Putina, koji je izdao međunarodni krivični sud u Hagu. Kako je tribunal naveo, Putin se optužuje za nasilno preseljenje ukrajinske dece na teritoriju Rusije.

Ramzan Kadirov (Foto: RIA Novosti)

Odgovor Ramzana Kadirova, koji je on objavio na svom Telegram kanalu prenosimo integralno:

'’Ispostavilo se da su stanovnici Donbasa, uključujući decu, trebali da ginu pod bombama Oružanih snaga Ukrajine i ni u kom slučaju ne smeju da napuste opasne zone. Ovo nije moja izjava, tako misli Međunarodni krivični sud u Hagu. A spasavanje dece Donbasa oni klasifikuju kao deportaciju. Naravno, oduvek sam znao i govorio da su im na Zapadu svi repovi među nogama od straha od kauboja, ali ovde vest nije čudna, već smešno apsurdna: bombardovanje dece nije zločin, ali njihovo spasavanje je deportacija.

Za ovu decu, drugovi haški paraziti, trebalo je da predložite Vladimira Vladimiroviča za Nobelovu nagradu za mir. Već u Rusiji smo decu Donbasa sklonili i nahranili, poslali u škole. A ukrajinske izbeglice niste mogli ljudski da prihvatite u celoj Evropskoj uniji.

Mada šta da zaključim o vama? Međunarodni sud je pokazao da nema samostalan status, već je spretno pokleknuo pod prekookeanskim gospodarom, žurno izvršavajući njegove komande. Štaviše, toliko su žurili da mu ližu ruku da nisu imali vremena da rade na formulaciji.

Sva ova pompezna demokratija i liberalizam je laž i cirkuski klovn. EU, NATO, UN i druge slične organizacije i udruženja odavno su pokazale da nisu nezavisne, nepristrasne, necenzurisane. Izvršavaju naloge sinhrono i uvek unipolarno. Iznova i iznova pokazuju svoje pravo lice. To su samo različite marionete, koje iznutra kontroliše ista ruka Zapada.

Pozivam normalne građane Evrope (normalne u svakom smislu, psihički zdrave, bez magle u glavi i pantalonama) da preuzmu situaciju u svoje ruke i promene ove marionetske režime. Gradite nove države sa čistim doktrinama bez ikakvih devijacija, manjina, skretanja pod tuđe ambicije, u kojima vam je Rusija prijatelj, a ne neprijatelj. Onda je se ne morate plašiti.

Do tada se plašite.

Da, skoro sam zaboravio, možete bar laktove da obrišete, dok izdajete svoje naloge. To nam ne menja vremenske uslove ovde. Putin je naš predsednik! Rusija je moć!'’, poručio je čečenski lider.

Uništenje plaćenika u Zaporožju pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA