Najnovije

"MOJ GLAVNI CILJ JE DA ĐUKANOVIĆ ODE U PROŠLOST": Mandić podržao Milatovića

Predsedenički kandidat Demokratskog fronta Andrija Mandić zahvalio se svakom glasaču DF-a, koalicije Za budućnost Crne Gore (ZBCG) i poručio da su "dobili mnogo glasova".

"LJudi su podržali politiku pomirenja i koja znači budućnost Crne Gore. Pobeda našeg kolege Milatoviča u drugom krugu nema bez podrške Demokratskog fronta", kazao je on.

On je pozvao sve građane Crne Gore da u drugom krugu glasaju za Milatovića, bez obzira da li će, kako je rekao, on poštovati tu podršku. Poručio je da Crna Gora mora da krene novim putem, a da politika pomirenja može da bude na korist svakog građanina.

- Želim da zahvalim mom srpskom narodu u Crnoj Gori i svima narodima koji su prihvatili politiku pomirenja. Pred nama su parlamentarni izbori. DF i koalicija oko njega nastupiće na njima. Posle ovih rezultata, završeno je vreme brutalne i odvratne kampanje protiv mene i DF-a. Izmišljali su razne laži, i u ovoj kampanji. Tvrdili smo da smo mi i DPS dve strane iste medalje, ambasade su radile protiv nas, vodeći mediji. Pred nama su parlamentarni izbori - rekao je Mandić.

"DF će Milatoviću omogućiti da bude predsednik Crne Gore".
Lider DF-a je poručio da se nada da će građani vrednovati to što će "DF Milatoviću omogućiti da bude predsednik Crne Gore".

- Ne mislim da je on najbolji kandidat, ali je kandidat iza koga treba da stane većinska Crna Gora. To je naša dužnost i obaveza. Borimo se protiv Đukanovića 25 godina. To što će neko od mlađe generacije da formalno promeni vlast u Crnoj Gori, tj. da bude predsednik, to me ni najmanje ne nervira, jer je moj glavni cilj bio da Đukanović bude uklonjen s tog mesta, jer je on simbol podela i svega lošeg u Crnoj Gori - rekao je Mandić.

Ni Moskvi ni Kijevu ne odgovara da se ovaj rat brzo završi! (VIDEO)

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA