Najnovije

Direktna pretnja NATO-u iz Kremlja: Svi „mirovnjaci“ koji se pojave na liniji fronta bez saglasnosti Rusije biti uništeni

Jasno je da će takozvani NATO mirovnjaci ući u sukob na strani naših neprijatelja, dovesti situaciju do tačke bez povratka i izazvati treći svetski rat, poručuje bivši ruski predsednik.

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev upozorio je da će svi „mirovnjaci“ koji se pojave na liniji fronta bez saglasnosti Rusije biti uništeni.

„Očigledno je da su takvi ‘mirovnjaci’ naši direktni neprijatelji. Vukovi u ovčijoj koži. Oni će biti legitimna meta za naše oružane snage ako budu postavljeni na prve linije fronta bez saglasnosti Rusije sa oružjem u rukama i kao direktna pretnja“, napisao je Medvedev na Telegramu.

On je dodao da zemlje Alijanse nastavljaju da daju sve od sebe da kijevski režim „napune oružjem, tenkovima i drugom vojnom opremom“, kao i slanjem ubica i krvavih plaćenika.

„Na svaki mogući način podržavaju, veličaju banderovce, daju im razne nagrade i medalje. Dovodite svoje ‘mirovne’ trupe u Ukrajinu sa mitraljezima i tenkovima, u plavim šlemovima sa žutim zvezdama“.

„Kako će se ovo završiti, pokazuje istorijat operacija koje su izvele Sjedinjene Države i njihovi saveznici u raznim delovima sveta. Tragedije u Koreji, Vijetnamu, Jugoslaviji, Iraku, Avganistanu i mnogim afričkim zemaljama“, naveo je on.

Prema njegovim rečima, jasno je da će „takozvani NATO mirovnjaci jednostavno ući u sukob na strani naših neprijatelja, dovodeći situaciju do tačke bez povratka i izazvati treći svetski rat, kojeg se toliko plaše na rečima“.

„Ostaje samo da se razjasni da li je Evropa spremna na dugi niz kovčega svojih ‘mirovnjaka’?“, upitao je Medvedev.

Zastava "Vagnera" istaknuta na zgradi u samom centru Bahmuta (VIDEO)

Izvor: Webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA