Najnovije

"Sukob izazvao odbornik Srpske napredne stranke"

Dveri izražavavaju zabrinutost nakon fizičkog obračuna na poslednjoj sednici Skupštine opštine Aranđelovac.

Iako odbornici Dveri nisu bili ni inicijatori sukoba niti su u njemu učestvovali, kao svedoci celog incidenta, pojasnili su kako je do njega došlo.

- Kako bi javnost bila do kraja upoznata sa dešavanjima na samoj sednici, moramo da istaknemo da je sukob izazvao odbornik Srpske napredne stranke Mikica Vasić, koji je ustao sa svog mesta, prišao klupama u kojima sede opozicioni odbornici i počeo da preti, što se jasno vidi na snimku, a nakon toga je došlo i do fizičkog obračuna. Međutim, ono što je prethodilo svemu ovome jeste govor polaznika Akademije mladih SNS-a i nažalost po Aranđelovac, narodnog poslanika Jelene Milivojević, koja koristi svaku priliku da lično vređa odbornike opozicije. Ona se na tome nije zaustavila, pa je nakon prekinute sednice vređala našeg odbornika Blagoja Grkovića, govoreći mu da nema porodicu i pretivši mu da će, kada bude završio Pravni fakultet, moći da radi samo kao konobar. Ali to više govori o njoj nego o bilo kome drugom.

Ono što želimo da istaknemo jeste da su aranđelovačke Dveri uvek kritikovale kriminal, korupciju, nepotizam, stranačko zapošljavanje, bahatost i nesposobnost opštinske vlasti, ali nikada nikoga nismo vređali na ličnom planu niti, ne daj Bože, pominjali članove porodice, osim u slučaju kada su isti vinovnici afera koje se tiču javnog interesa. Činjenica je da od dolaska SNS na vlast, kako na republičkom tako i na opštinskom nivou, tenzije iz dana u dan, iz meseca u mesec, iz godine u godinu rastu. Oni su od Srbije napravili duboko podeljeno društvo, uneli mržnju među komšije, prijatelje, čak i rođake, jer žele da prikažu sve koji ne razmišljaju kao oni, kao nekakve rušitelje opštine ili države. Nama je jasno da je SNS u prošlom sazivu opštinskog parlamenta u Aranđelovcu navikla da ima samo 2 opoziciona odbornika, a da ih danas ima 13, da su zbog toga nervozni i da im smeta kada im se na sednicama skupštine opštine govori u lice kako uništavaju Aranđelovac. Oni na to odgovaraju optužbama na ličnoj osnovi i korišćenjem najvulgarnijih reči, u čemu prednjači pomenuta polaznica Akademije mladih SNS-a”, saopštavaju Dveri Arenđeovac.

Opštinska organizacija Dveri u Aranđelovcu ističe da se ne plaši pretnji članova SNS-a.

Uništenje ukrajinske kolone kod Ugledara: Napad se pretvorio u katastrofu (VIDEO)

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA