Najnovije

BLEKROK VLADA PLANETOM: Rotšild, Rokfeler, Vindzor, Soroš, Gejts... Prestaje moć SAD, pad rublje dobar za Rusiju (VIDEO)

Korporacija Blek Rok vezuje se za finansijske mahinacije, a raspolaže ogromnim stečenim kapitalom. Iza njega stoje pordoice Rotšild, Rokfeler, Dipont, Buš, Orsini, čak i kraljevska porodica Vindzor iz Velike Britanije.

Foto: Jutjub

Velika je povezanost sa fondacijama Bila Gejtsa, Soroša i Klintona, koji guraju svet u globalizam i liberalističke ideje koje su zapljusnule svet, izjavio je prof. dr Slobodan Komazec, penzionisani redovni profesor Ekonomskog i Pravnog fakulteta u Beogradu. 

On je u emisiji Luča kanala Pravi odgovor upozorio na opasnosti kojima je Srbija izložena prodorom stranog kapitala, a posebno sada, kada je u našoj zemlji aktivnosti otpočeo Blekrok.

- Multinacionalna korporacija Blekrok poseduje imovinu vrednu 11 biliona dolara, to je 11.000 milijardi! Druga grupacija, Vangard, poseduje devet biliona. A prema Blumbergu imaće 2028. godine 30 biliona, to je 30.000 milijardi. To je ogromna kocentracija kapitala i imaju veću imovinu od ukupnih budžeta svih najvećih zemalja sveta, SAD, Kine, Brazila, Indije... Oni raspolažu ogromnim novcem i kapitalom, koji je uglavnom spekulativnog karaktera – rekao je Komazec. 

Profesor je odgovorio i na pitanje može li Blekrok da otkupi dugove Srbije, odnosno da li se tu i Srbija nešto pita kao dužnik, a govorio je i o mogućoj prodaji EPS-a i drugih nacionalnih kompanija Blekroku i drugim stranim korporacijama. 

Govoreći o tome kako zemlje BRIKS-a napuštaju dolar i pridružuje im se sve više zemalja, rekao je da će dolar vremenom biti sveden na nacionalnu valutu, i prestaće moć Amerike. 

- To mora da se radi postepeno, jer ako bi se dolar naglo srušio, svet bi se raspao – opomenuo je sagovornik kanala Pravi odgovor.

Profesor Komazec je nagli pad ruske rublje koji se deašva poslednjih meseci ocenio kao odličan potez Rusije, a zašto je to tako i zašto na sličan naglo obaranje precenjenog dinara ne bi bilo dobro za Srbiju, možete pogledati u emisiji. Takođe je izneo procene spoljnih državnih i kompanijskih dugova Srbije, otkrio gde nam leži „mrtvi kapital“ koji ne koristimo, već nepotrebno uzimamo kredite, i obrušio se na nesposobnost „ove ekipe koja vodi zemlju u prezaduženost i bankrot“. 

O svemu tome opširnije pogledajte na kanalu Pravi odgovor na Jutjubu. 

OTKRIVENI UKRAJINSKI GUBICI: Mnogo više nego što Kijev objavljuje

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA