Najnovije

NEVEROVATNO: Donald Tramp će moći da se kandiduje za predsednika čak i ako bude osuđen na robiju!

Ako bude proglašen krivim, bivši predsednik će najverovatnije služiti kaznu u zatvoru na ostrvu Rajkers i čuvaće ga dva agenta Tajne službe

Foto: Jutjub

Donaldu Trampu (73), bivšem američkom predsedniku, preti nekoliko godina robije ukoliko bude proglašen krivim po nekoj od 30 tačaka kriminalne optužnice koja je podignuta protiv njega pred sudom na Menhetnu!

Tramp bi, prema sporazumu njegovih advokata i tužilaštva, sutra trebalo da bude izveden pred sudiju, koji će odlučiti o daljem postupku.

On odlučuje o Trampovoj sudbini

Sudija Huan Merčan se pita Trampova sudbina je u rukama sudije Huana Merčana, koji je na robiju već poslao Alena Vajselberga, Trampovog saradnika, i to zbog prevare. Takođe je bio uključen i u slučaj vezan za proces protiv Stiva Benona, još jednog Trampovog saradnika.

NJega upućeni opisuju kao teškog, ali spremnog na kompromis, i sudiju koji drži do reči. Jednog Senegalca je osudio na 25 godina robije zbog silovanja i ubistva devojke. Sudija Merčan je rođen u Bogoti (Kolumbija), a u SAD je emigrirao kada je imao šest godina. Odrastao je u Kvinsu.

Zanimljivo je da je posao sudiji Merčanu 2006. godine u Bronksu dao Majkl Blumberg, tadašnji gradonačelnik NJujorka, a kasnije Trampov advokat.

Britanske tenkove u Ukrajini pogledajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA