Najnovije

PUTIN ZABRANJEN U SRBIJI: Majice sa njegovim likom su za Vučićevu vlast ekstremizam (FOTO/VIDEO)

Predsednik Pokreta "LJubav, vera, nada" Nemanja Šarović kaže da mu je ove subote zabranjen ulaz na prikaz sposobnosti Vojske Srbije na aerodromu Batajnica.

Vladimir Putin (Foto: printskrin)

Šarović tvrdi da mu je ulaz zabranjen jer je nosio majicu sa likom predsednika Rusije Vladimira Putina.

- Kao što vidite, ja sam došao u majici sa likom Vladimira Putina i to je bio razlog zbog koga mi nije dozvoljen ulaz. Sačekala nas je Vojna policija i obična policija iz javnog reda i mira, gospodin Rade Blagojević i kompanija koja nije htela da se predstavi i nisu nam dozvolili da uđemo - rekao je Šarović u snimku objavljenom na njegovom profilu na Tviteru.

Rekao je da su im saopštili da postoje određena pravila ponašanja, koja su i fotografisali.

- Oni su ovo, verovali ili ne, podveli pod političke, ekstremističke i ne znam ni ja kakve poruke koje pozivaju na nasilje. Dakle, Vladimir Putin, zbog kojeg je 2014. organizovana vojna parada u Beogradu, povodom 70 godina od oslobođenja Beograda, danas je u ovoj Vučićevoj izdajničkoj Srbiji zabranjen i kažu da je to ekstremista koji poziva na nasilje i da je kao takav njegov lik nepoželjan na aerodromu Batajnica - smatra lider Pokreta "LJubav, vera, nada".

Šarović je zaključio da su od njega tražili da promeni majicu, što on nije hteo i da je zato odustao od namere da uđe na aerodrom Batajnica.

Podsetimo, Vojska Srbije je uspešno završila prikaz sposobnosti pod nazivom "Granit 2023" na Vojnom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici, na kome je učestvovalo više od 5.000 pripadnika sistema odbrane, oko 2.300 sredstava naoružanja i vojne opreme i više od 60 vazduhoplova.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA