Najnovije

DEJAN ZLATANOVIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA: Protest urodio plodom? (VIDEO)

Posle 50 dana provedenih u protivpravnom pritvoru, Dejan Petar Zlatanović je upravo pušten iz Centralnog zatvora u Beogradu, javlja Srbin.info.

Dejan Zlatanović (Foto: Jutjub)

Danas je ispred pritvora gde se nalazio Zlatanović održana konferencija za medije i protestno okupljanje, uz prisustvo mnogih političara i narodnih poslanika, na kojem je zatraženo hitno oslobađanje urednika medijske kuće Srbin info.

Ispred pritvora u kojem se Zlatanović protivpravno nalazio još od 15. februara došli su i lideri opozicionih partija, narodni poslanici, predstavnici vanparlamentarnih pokreta.

Među okupljenima bili su lider Dveri Boško Obradović, potpredsednik Demokratske stranke Srđan Milivojević, lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, narodni poslanik Aleksandar Jerković iz pokreta Nema nazad iza je Srbija, dr Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju, Nemanja Šarović iz pokreta LJubav, vera, nada, dr Petar Pavković iz Zdrave Srbije, prof. dr Dejan Mirović, dr Dragan Petrović, predstavnici udruženja Lekara i roditelja za nauku i etiku…

Izvor: Srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA