Najnovije

"Evo ja ću da odem da živim u Kačanik, pa i nek me ubiju drugi dan, ako će Vučić posle toga da vojno uđe na kosovo i Metohiju"

„Početkom marta za Ministra odbrane NR Kine postavljen je general Li Šangfu, čovek koji je do tog trenutka bio zadužen za kontakt sa ruskom vojskom, a to najbolje oslikava odnos Kine prema trenutnom sukobu NATO i Rusije. Pitanje je trenutka kada će Kina početi Rusiji da daje i vojnu pomoć za potrebe Specijalne operacije u Ukrajini“, tvrdi predsednik Srpske desnice Miša Vacić u intervjju za Jutjub kanal Pravda.

Vacić kaže da je jasno da će ishod sukoba biti ruska pobeda, a da će kada Rusi oslobode Odesu i izbiju na Dunav to dovesti do preokreta na Balkanu i omogućiti oslobađanje Kosova i Metojhije, ali i drugh okupiranih srpskih teritorije.

Vacić otkrivao da je 18 dana boravio u Ruskoj Federaciji na poziv medijske kompanije „Patriot“ čiji je vlasnik Evgeniji Prigožin osnivač Vagnera.

„Od svih političkih frakcija unutar vladajuće većine u Rusiji meni je najbliža ona Priigožinova“, otkrio je Vacić.n

Vacić je komentarišući često pominjanje Kačanika u izjavama predsednika Srbije Aleksandra Vučić i nespremnosti Srba da odu tamo rekao da je on spreman da se preselu u to mesto na Kosovo i Metohiju.

- Evo ja ću da odem da živim u Kačanik, pa i nek me ubiju drugi dan ako će Vučić posle sa vojskom da oslobodi Kosovo i Metohiju – kaže Vacić.

Vacić u emisiji govorio i o političkoj situaciji u Srbiji, odnosu prema predsedniku Aleksandru Vučiću, protestima za Kosovo i Metohiju i drugim.

Sprečen pokušaj ukrajinske ofanzive u Zaporožju: Uništeni tenkovi i borbeno vozilo

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA