Najnovije

REŽIM TONE, REPRESIJA RASTE: Masakr delo strane službe?! Rusija čeka azijsku krizu da uništi Ukrajinu! (VIDEO)

Postoje informacije da je između Subotice i granice sa Mađarskom ne samo vojska povučena, nego ni policija ne ide u tu međuzonu, jer se tu nalazi između 500 i 1.000 pripadnika naoružanih formacija. Najšokantnije je da oni idu naoružani, i to znači da je ovo država bez poštovanja zakona za sve, rekao je naučni savetnik dr Dragan Petrović prilikom gostovanja u emisiji Luča na kanalu Pravi odgovor, povodom razoružavanja Srba, ali ne i kriminalaca i teororista među migrantima, koji su naoružani dugim cevima. 

Foto: Jutjub

Govoreći o devetostrukom ubistvu u OŠ „Vladislav Ribnikar“, kazao je da je čudno da je dečak imao toliko sigurnih pogodaka.

- Postoje teorije da iza toga stoje neke strane grupacije, jer nameštaljke su moguće. Od čoveka koji je penzionisan, a zauzimao je važna mesta u strukturi analitike BIA i naučni radnik, dobio sam prosleđen SMS njegovog kolege, 24 časa pre drugog događaja u Mladenovcu, i gde piše da on vidi ovde prste stranih službi i saradnje sa određenim elementima režima i da će glavni cilj toga biti razoružavanje naroda. Ja sam se šokirao, ali za 24 časa imali smo ubistvo u Mladenovcu, i imali smo poruku da se razoruža narod – kazao je Petrović.

On je za Vučića rekao da je „prevarant, bez radnog isksutva, bez nekog impresivnog obrazovanja, bez dostignuća da se usavršavao u nekim oblastima“.

- I on onda nastupa sa neke visine da ti nisi ravan da s njim razgovaraš – primetio je Petrović, koji inače ima tri doktorata, dodavši da Vučić gradi nezdrav kult ličnosti. 

On je optužio predsednika Srbije kao očiglednog krivca za predaju tapija na Kosovu i Metohiji. 

- Kad je primio one nesretne Srbe sa Kosova, on ne izdrži da se ne pohvali i kaže: „Da, ja sam stotinama puta zadnjih 30 godina bio na Kosovu i Metohiji, istina, sad nam je zabranjeno zadnjih par godina“. A zašto je zabranjeno, a nije bilo zabranjeno pre 2012. ili 2013. godine? On je zapravo priznao da je predao bezbednosne tapije na Kosovu i Metohiji da ljudi ne mogu više da ulaze na sever kao što su mogli ranije – ukazao je Petrović.
Glavni problem po njemu je to što Vučić nema polemiku, odnosno nema televizijskog duela sa bilo kim.  

Petrović je pomenuo i rijalitije kao „elemenat debilizacije društva“. Takođe je rekao da režim tone, da smo sve siromašniji, pri čemu je izneo ekonomske pokazatelje. 

Govorio je i o ukrajinskom ratu, rekavši da Rusi „igraju jednom rukom“ čekajući da „počne azijska kriza“, kada bi po njemu, krenuli da unište Ukrajinu. 

O svemu tome detaljnije pogledajte u emisiji na kanalu Pravi odgovor.

Ukrajinski tenkovi krenuli ka ruskoj granici, u koloni i NATO oružje

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA