Najnovije

PUCNJAVA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Dve osobe ranjene

Dve osobe koje su ranjene pucnjavi koja se desila noćas oko 2 sata u Severnoj Mitrovici, nalaze se na odeljenju hirurgije u bolnici u tom gradu i nisu životno ugrožene.

Kosovska Mitrovica (Foto: Jutjub)

Kako je za Kosovo onlajn potvrdio zamenik regionalnog direktora Kosovske policije za sever Kosova Veton Eljšani istraga o ovom slučaju je u toku i policija traga za osumnjičenima.

"Dve osobe koje su ranjene sinoć oko 2 sata, u Ulici Čika Jovinoj u Severnoj Mitrovici, nalaze se u bolnici, a policija intenzivno traga za osobom koja je u njih pucala", rekao nam je Eljšani.

On nije mogao da iznese više detalja, niti mogući motiv ovog dela.

"Slučaj se vodi kao pokušaj ubistva, za sada ne možemo dati više detalja, jer se radi o osetljivom slučaju gde su uključene policijske snaga i potraga za izvršiocima je u toku. Još uvek je rano govoriti o motivu ovog dela", kazao je Eljšani.

Dežurni hirurg u bolnici u Severnoj Mitrovici Gojko Igrutinović izjavio je za Kosovo onlajn da su dve osobe u ranim jutarnjim satima primljene na odeljenje hirururgije.

"Oni imaju povrede donjih ekstremiteta koje su nanete vatrenim oružjem. U pitanju su osobe starosti između 20 i 30 godina i smešteni su na odeljenje intenzivne nege. Oni nisu životno ugroženi", potvrdio je Igrutinović.

Izvor: Kosovo onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA