Najnovije

Vučiću, ostavka i vanredni izbori, a ne Srbija sramote!

"I pored više poziva upućenih vladajućoj većini i Aleksandru Vučiću da odustanu od organizovanja skupa u Beogradu u situaciji pojačanih tenzija i sve većih podela u srpskom društvu, aktuelna vlast je istrajala u svojoj neprimerenoj i u biti sumanotoj ideji pokazivanja sopstvene „snage“", poručili su predsednici Dveri, Novog DSS, Zavetnika i POKS.

Oni su današnji skup SNS-a nazvali “Srbija sramote”.
 
- S obzirom na način na koji je ovaj skup organizovan, nedopustive pritiske, ucene i pretnje kojima je bio izložen ogroman broj ljudi, a naročito ljudi zaposleni u lokalnim samoupravama i javnom sektoru i činjenicu da je u organizaciji jednog stranačkog skupa upregnut celokupan državni aparat, današnji događaj jedino pokazuje u kojoj meri je jedna stranka zarobila državu i na kakav strašan način ponižava sopstvene građane. Utoliko skup koji je vlast nazvala „Srbija nade“ predstavlja zapravo „Srbiju sramote“!
 
Reakcija građana, njihov bes i gnev samo će se s pravom pojačati. U takvoj situaciji, jedini izlaz iz duboke političke krize u koju je zemlja ušla predstavlja ostavka Aleksandra Vučića i raspisivanje vanrednih, fer i demokratskih izbora na svim nivoima. U suprotnom će se tenzije dodatno pojačavati sa mogućim pogubnim posledicama za koje će isključivu odgovornost snositi aktuelni režim i Aleksandar Vučić – stoji u saopštenju koje su potpisali predsednik Nove demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović, predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović, predsednik Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski i predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije Vojislav Mihailović.

OPSADNO STANJE NA KOSMETU: Suzavac i šok bombe upotrebljeni protiv Srba (VIDEO)

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA