Najnovije

Vlast nastavlja kampanju negiranja sopstvene odgovornosti za užasno stanje u Srbiji!

Obraćanje Aleksandra Vučića (Foto: jutjub)

Piše: Miroslav Parović

Posle novog masovnog zločina koji se sinoć desio do kraja je na najgori mogući način ogoljeno užasno stanje u kojem se nalazi srpsko društvo i država. Dobili smo dvojicu masovnih ubica od 13 i 21 godinu što je apsolutini poraz i najveće nacionalno potonuće u našoj celokupnoj istoriji. Svo zlo koje je godinama unazad sejano, sada je dalo svoje gorke plodove.

Odgovornost leži na svima nama, ali svakako da su nosioci vlasti najodgovorniji jer su svojim delovanjem učinili sve da polarizuju društvo kako bi što bolje čuvali politički rejting. Takav vid politike doveo je do toga da je društvo bukvalno počelo da jede samo sebe.

Nakon masovnog ubistva u OŠ "Vladislav Ribnikar" niko iz vlasti nije preuzeo odgovornost i kao moralni čin podneo ostavku već su Vučić i kompanija kao krivca označili internet i video igrice. Sada se masovno ubistvo u Mladenovcu prikazuje kao akt terorizma. Obe formulacije treba da u javnosti stvore sliku kako je neko sa strane napao državu, a ne da je odgovornost u samoj državi. Dakle sve se radi samo da se skloni odgovornost od vlasti kako se Vučiću ne bi okrnjio rejting i u takvoj postavci ne pita se za žrtve.

Građanima Srbije posle svega preostaje samo organizovanje za samoodbranu društva i države!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA