Najnovije

KIJEV ĆE POSTATI RUSKI GRAD! Moskvi preti Izraelski scenario

Akutna faza sukoba u Ukrajini biće završena do proleća sledeće godine, jer sav otpor ukrajinskog društva počiva na propagandi, kaže direktor ruskog Instituta za društveno-ekonomska istraživanja Aleksej Zubec.

Ukrajina će izgubiti mogućnost da vodi vojne operacije, tvrdi on. - Neće imati ni finansijske ni ljudske resurse, a zalihe evropskog i američkog naoružanja takođe nisu beskrajne.

Pregovori će početi za godinu ili godinu i po - rekao je Zubec za ukraina.ru. - Bićemo u situaciji Izraela, koji je dobio sve ratove u prošlom veku, ali posle pola veka u Palestini i dalje nema mira.

Ista priča će biti i kod nas sa Ukrajinom - kaže Zubec. Objašnjava i da Amerikanci nisu uspeli da stvore superiornost Ukrajine u naoružanju. - Kolaps Ukrajine biće odlična prilika da se obezbedi bezbednosna zona duž Dnjepra i zauzme Kijev.

Siguran sam da će Kijev postati ruski grad. Južno od Kijeva, granica će skrenuti na zapad i ići duž Crnog mora. Od Ukrajine će ostati severozapadna četvrt, a jug i istok će ući u sastav Rusije. Morate se osloniti na ovaj scenario. Verovatnoća njegove implementacije nije manja od 50% - procenjuje stručnjak.

HAJDE DA DIGNEMO BRITANIJU U VAZDUH, MOŽDA SE VAŠINGTON OPAMETI! Poslanik Dume javno zapretio, svi ostali zaprepašćeni u studiju (VIDEO)

Izvor: Alo.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA