Najnovije

OVO JE RUTA PROTESTA SRBIJA PROTIV NASILJA: Oglasili se organizatori sa porukom

Organizatori protesta "Srbija protiv nasilja" saopštili su juče da će peto okupljanje biti održano u subotu 3. juna sa početkom u 18 časova.

Kako je najavljeno, skup počinje ispred Skupštine Srbije, a šetnja će se kretati Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom do Slavije, krugom oko fontane na Slaviji, pa u Kralja Milana do Terazija, Trgom Nikole Pašića, pa kroz Pionirski park do Predsedništva. Protest će trajati do 21 časa.

Organizatori su juče najavili da će svi građani imati priliku da ostave poruku predsedniku i pozvali da svi građani ponesu i po jedan cvet. Svako od građana će moći da napiše na kartonu poruku predsedniku, a na pet, šest punktova oko Predsedništva biće postavljene knjige utisaka u koje će građani moći da ostave te poruke.

Protest će biti organizovan 3. juna, tačno mesec dana od tagedija u OŠ „Vladislav Ribnikar“, a na njemu će se okupljeni setiti žrtava i dece, ali i svih drugih žrtava u masakru u Mladenovcu. Biće instalirana velika bina ispred Skupštine, a obratiće se žrtve režima ali i javne ličnosti koje će izaći žaljenje zbog tragedije. Jedna od njih biće i glumica Svetlana Bojković.

HAJDE DA DIGNEMO BRITANIJU U VAZDUH, MOŽDA SE VAŠINGTON OPAMETI! Poslanik Dume javno zapretio, svi ostali zaprepašćeni u studiju (VIDEO)

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA