Najnovije

KURTI ZAPENIO OD BESA: Milošević, Putin, srpski svet, ruski svet...!

Kurti (Foto: Skrinšot)

Kurti (Foto: Skrinšot)

Aljbin Kurti, premijer tzv. Republjik Kosove, izjavio je da Kosovo „mora da se obračuna sa nasilnim ekstremistima, ultranacionalistima, desničarima koji veruju u „srpski svet“ i vide ga sa ruskim svetom…to su ljudi koji se dive Miloševiću ili Putinu“.

Kurti još jednom pokazuje netrpeljivost prema “srpskom svetu”, ličnostima kao što je Slobodan Milošević i Vladimir Putin, otkrivajući sebe zapravo kao srbomrsca.

Ovaj šiptarski politički bandit po svaku cenu želi da izazove rat, političku konfrontaciju i sukobe Srba sa NATO alijansom, maštajući da se nalazi u eri devedesetih godina, pa zato koristi svaku priliku da Srbiju poistoveti sa Rusijom, a u cilju da napravi konstrukciju u kojoj bi NATO štitio “fejk državu” kao u slučaju sukoba u Ukrajini.

Kurti već mesecima pokušava da Srbe predstavi malte ne kao sponzore i učesnike ruske vojne operacije u Ukrajini, ali svojim kratkovidim političkim potezima sve više ukopava sam sebe potvrđujući da današnjica nije era devedesetih godina, te da su okolnosti u Evropi potpuno drugačije, nego u trenutku proglašenja “nezavisnosti Kosova” i u trenutku bombardovanja Srbije kojim je ovaj deo srpske države otuđen i stavljen pod protektorat UN-a 1999. godine.

Kurti iz dana u dan pokazuje sve veći bes, jer se suočava sa nemogućnošću da obori postulate međunarodnog prava, osnovne principe UN-a koji štite teritorijalni integritet svake zemlje i svake članice UN-a i faktom da su toga sve svesniji i u zemljama koje su mu donedavno pružale bezrezervnu podršku. 

Pročitajte OVDE zašto je Nemačka nadomak otpriznavanja “nezavisnog Kosova”!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA