Najnovije

BRITANCI SIROMAŠE, ZATVARAJU PABOVE! Vučića savetuje advokat Duboke države, plaćen preko Abu Dabija! (VIDEO)

Britanija je jedan od najvećih ratnih huškača na Zapadu. Posle Amerike, Britanija je najviše pomogla Ukrajini u novcu i oružju, i to je oko tri milijarde funti, izjavio je Siniša LJepojević, novinar i dugogodišnji dopisnik Tanjuga iz Londona, prilikom gostovanja u emisiji Luča na kanalu Pravi odgovor. 

Kako je rekao tamo počinje da se postavlja pitanje: „izvinite, cene rastu, sve teže se živi, pa zašto onda Britanija šalje oružje vredno tri milijarde Ukrajini i praktično je u ratu sa Rusijom“. 

On je rekao da Britanci sve više siromaše, i da je spremno zatvaranje pabova, restorana i prodavnica, jer „ne mogu da podnesu povećanje troškova, pre svega dupliranje cena struje i gasa“. 

- Engleska banka je pošteno rekla da građani treba da se priviknu da će da žive siromašnije nego što su navikli, i Britanci kažu, u redu, ali hoćemo da znamo ko je za to odgovoran – naveo je LJepojević.

Kako je rekao, „Zapad je na ratnom putu, sa koga nema nazad“ i ukazao da je američko-britanska duboka država jedna. Britanija, kako je istakao, neće slati svoje F-16 avione Ukrajini, „jer ne žele da ih izgube“. 

Govoreći o Srbiji, rekao je da je američki ambasador Hil zapravo guverner Srbije. 

- To je najveće poniženje, američki ambasador, koji se ponaša kako guverner kolonijalne Srbije, rekao je da se Srbija već opredelila za Zapad. On je vlast u Srbiji – ocenio je LJepojević. 

Prema njegovim rečima, Amerikanci su procenili da „sada mogu da urade što nikad nisu mogli da urade ovoj zemlji“. 

- I ovo sa Kosovom, i to je isto vezano za Rusiju. A najveći broj činjenica nam stiže iz Prištine, mi iz Beograda možemo da čujemo samo laž – kazao je. 
LJepojević je istakao da „na Kosovu nije samo Kosovo“.

- Kosovo je simbol cele Srbije. Kad vam odseku nogu, možete biti najzdraviji čovek na svetu, ali nemate nogu – primetio je on i dodao: 

- Fajnenšel Tajms tvrdi da je Vučić rekao da ćemo na kraju da uvedemo sankcije Rusiji, i da on prihvata da je Kosovo nezavisna država. 

-  A mi ne damo Kinezima, daćemo Blekroku. A Blekrok će uzeti opet Kineze da mu rade tu elektranu, ali će biti pet puta skuplje – upozorio je. 

On je govorio i o tome kakve probleme imaju Britanci sa Albancima, zatim o turskom poreklu Borisa DŽonsona, i kako mu je Riši Sunak smestio, kao i šta se dešava po pitanju izručenja DŽulijena Asanža Americi. Ko je „advokat Duboke države“ kojeg Vučić kao savetnika plaća našim novcem preko Abu Dabija, iako njegov izbor za savetnika „srozava ugled Srbije“, jer je to isto „kao kada bi Izrael uzeo Hitlera za savetnika“, saznajte u emisiji na kanalu Pravi odgovor.

LADA NIVA U LOVU NA LEOPARDA: Bazuka spremna da opali (FOTO)

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA