Najnovije

APSOLUTNO LUDILO LONDONA: Evo šta su odlučili o "sankcijama Rusiji" - nećete verovati!

LONDON/MOSKVA - Teorija da celim svetom upravlja "britanska kruna" jeste nešto što je u osnovi ruske geopolitičke škole, jer prosto - britansko carstvo je i dan danas sa svojim Komonveltom, kolonijalnim konceptima i dominacijom nad anglosaksonskim svetom najveće carstvo na svetu.
London (Foto: Piksabej)

London (Foto: Piksabej)

Odatle, dugoročne projekcije i odluke Londona koje su često krajnje lucidne, poput one o napuštanju EU, ne treba nikoga da čude.

Ovaj put, Britanci su odlučili da Rusiji uvedu sankcije “zauvek”, odnosno, odlučili su da sankcije Rusiji budu na snazi sve dok Rusija ne isplati ratnu odštetu Ukrajini zbog “agresije”.

Ovo je potvrdio i britanski šef diplomatije, DŽejms Kleverli, prenosi nemački list Dojče Vele.

Britanija je spremna da drži sankcije na snazi sve dok Rusija ne isplati ratnu odštetu Ukrajini, jer je ovu zemlju napala potpuno bezrazložno, kaže on.

U pripremi je izglasavanje zakonske odredbe kojom bi se sankcije Rusiji produžile na ovakav način, a to iz ruskog ugla znači da će sankcije biti na snazi zauvek.

Zaoštravanje retorike na ovaj način od strane Velike Britanije može značiti da “britanska kruna” ne želi stišavanje globalnih tenzija i konflikata, odnosno, da će u narednom periodu intenzivirati delovanja na polju održavanja sukoba “istoka i zapada”.

Pročitajte OVDE više o akcijama ruske armije u Ukrajini

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA