Najnovije

Imala sam najbolji seks u život, a onda sam osetila da mi je stavio nešto u guzu osećaj je neverovatan!

Ova mlada devojka odlučila je da u seksu proba nešto uzbudljivo i novo, ali joj je potrebna vaša pomoć. Kada razmišljaju o seksu, devojke obično imaju nešto čednije i romantičnije fantazije od svojih momaka. Zato, kada im dečko u krevetu priredi nešto potpuno neočekivano, ostanu potpuno zbunjene, naročito ako im se to svidi.

Napaljena (Foto: Jutjub)

Ovo je ispovest anonimne devojke s društvene mreže Redit koja najbolje oslikava ovakvu jednu situaciju:
“Imam dvadeset godina i a moj dečko je od mene stariji tri godine. Zajedno smo već godinu dana, a on je jedini muškarac s kojim sam spavala.
S vremena na vreme on bi me zadirkivao kako će da mi tokom seksa gurne prst u guzu i to je preraslo u našu internu šalu, pošto sam mu jasno rekla da nisam zainteresovana to da probam.
Međutim, kada god bismo razgovarali o svojim seksualnim fantazijama i svemu što bismo voleli da isprobamo u spavaćoj sobi, nikad za analni seks nisam rekla “ne”, jer bih zaista volela jednom da iskusim. Samo, još uvek nisam bila spremna na taj korak.
Sama ideja analnog seksa me je plašila. Imala sam strah od bola i neprijatnosti. A i da ne govorimo o tome što je za ovaj vid seksualnog odnosa neophodna posebna priprema.
No, pre neko veče, dok sam ga oralno zadovoljavala, on je prstima kružio po predelima mog međunožja. Gurnuo mi je jedan prstić u vaginu, a onda me je oprezno upozorio da će da drugi da gurne u moju guzu.
Znala sam da samo ispituje teritoriju, I da će odustati ako mu kažem da neću, ali tog puta sam pomislila u sebi “ma hajde, što da ne?!”
Kada je to konačno uradio, bila sam u šoku. Nisam imala predstavu koliko je fenomenalan osećaj dok ti neko draži klitoris, dok mu je prst u guzi.
Očekivala sam da to neće ići tako glatko, odnosno da će trebati mnogo predigre, da bi se mišići mog anusa opustili i prepustili akciji. Uživala sam više nego ikad pre.
Sledeće večeri, tokom penetracije je opet gurnu prst u moju guzu. Toliko je bilo dobro da sam mislila sam da ću eksplodirati od zadovoljstva.
No, ono što ne shvatam jeste to kako to da je bez ikakve pripreme njegova igra s mojim anusom mogla toliko da mi prija. Nismo čak koristili ni lubrikant!
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA