Najnovije

"FALS FLEG" U NAJAVI: Kijev "najavljuje" nuklearnu eksploziju u Zaporožju

KIJEV - Šef obaveštajne službe Ukrajine, Kiril Budanov, obavestio je javnost da su, navodno, Rusi minirali još ranije nuklearnu elektranu u Zaporožju, te da očekuje da će ona biti dignuta u vazduh.
Nuklearni incident u najavi (Foto: Piksabej)

Nuklearni incident u najavi (Foto: Piksabej)

O ovom upozorenju prvog čoveka obaveštajne službe Ukrajine piše Kijev Independent.

Budanov tvrdi da su minirani rashladni sistemi u ovoj elektrani, a ovu najavu “nuklearne eksplozije” uz pretpostavku “ruske krivice” nemoguće je protumačiti drugačije nego kao najavu “podmetačine”, odnosno, još jedne “fals fleg” operacije.

Sve vojske širom sveta koje su pod patronatom SAD-a sklone su izvršavanju “fals fleg” operacija kojima suprotnu, sebi neprijateljsku, stranu okrivljuju za nedela koja počine sami. 

Da je reč o pokušaju “fals fleg” operacije govori i to što je odmah ovim povodom stiglo saopštenje i iz Kremlja kojim se demantuje informacija kao laž.

Tvrdnja da se Rusija sprema da izvede "teroristički napad" na nuklearnu elektranu u Zaporožju je "još jedna laž", tvrdi Kremlj.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov ističe da su inspektori Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) upravo posetili elektranu i ocenili da je sve u redu.

Ostaje da se vidi šta će biti sa nuklearkom u Zaporožju i da li će Ukrajinci preći granicu svakog iole normalnog ponašanja u ostvarivanju svojih ciljeva.

Pročitajte OVDE više o najnovijem skandalu u Pentagonu

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA