Najnovije

Kakav car: Predsednik Rusije ispunjava rođendanske želje

Sedmogodišnja Evelin Savuškina iz Tule, dobila je neočekivan rođendanski poklon, ni manje ni više nego od predsednika Rusije Vladimira Putina. Putin je devojčici poklonio štene labradora, navela je pres služba predsenika Rusije.
Poklon (foto:Lenta.ru)

Poklon (foto:Lenta.ru)

Psa je sedmogodišnjoj slavljenici predao čelnik Tulskog regiona Vladimir Gruzdev. On je izrazio nadu da će Labrador biti pravi prijatelj novoj vlasnici. Pored šteneta mlada Evelin dobija i dokumenta koja potvrđuju vlasništvo nad psom. Ona je takođe dobila opremu i hranu za njega, a iz vlade su obezbedili i da štene uredno dobije sve vakcine koje su mu potrebne.Pres služba vlade objavila je da je devojčica dobila psa nakon što je Putin pročitao pismo koje mu je prosledio Savuškin, u kome devojčica kaže : ''Veoma bih volela da imam psa, jer ne želim da budem usamljena. Moja mama nema mogućnosti da mi kupi kucu, a ja jako želim  da je imam. Oni su tako slatki. Molim te, čika Putine, pokloni mi kucu sa mašnom, kao onoj devojčici na televizoru. Videla sam kako je dobila poklon, jer je čitave godine bila dobra i slušala je svoju mamu. I ja ću biti." prenosi lenta.ru. Krajem prošle godine, Putin je poklonio nekoliko štenaca, desetogodišnjoj devojčici Veroniki Bezuglovoj, Maši Kozlovoj, Kaći Ševelovoj i Maši Pahomovoj. Kako je poznato, ruski lider je veliki obožavalac labradora i ima ženku labradora Koni, kao i nekoliko drugih vrsta pasa, naveo je list Tas. Poznato je i da Putin svoje pse dovodi u zvanične posete kao i da ih pušta da se nesmetano šetaju dok prima strane zvaničnike. Merkelova koja ne krije svoj strah od pasa, misli da on to radi u cilju zaplašivanja suparnika. Oni koji znaju Putina, kažu da on jednostavno voli pse.
Pročitajte još:DR JELENA GUSKOVA OTKRILA PAKLENI PLAN: Kosovo stiže u UN, a onda se dižu Albanci na Jugu Srbije!JEZIVA BOLEST PRETI REGIONU? Obolelima iz rana gamižu vlaknasta bića i izlaze iz usta i nosa (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA