Najnovije

IGUMAN ODUŠEVIO GLEDAOCE HELMKASTA: Prelepe pouke oca Sergija (VIDEO)

U najnovijoj epizodi emisije "Direktno", voditelj Nikola Stanoev imao je čast da ugosti igumana manastira Moštanice, oca Sergija.

Ova interesantna i duboko duhovna razmena bila je izuzetno značajna za gledaoce, koji su imali priliku da se upoznaju sa jednim od važnih predstavnika pravoslavne vere u regionu.

Iguman Sergije je iznenadio i osvežio auditorijum svojim mudrim rečima i razmšljanjima, predstavljajući istinsko osećanje monaškog života i duhovnosti.

U toku emisije, iguman Sergije razgovarao je sa voditeljem o različitim aspektima pravoslavne vere, propovedio važnost duhovnosti u savremenom svetu.

Sa jasnim i dubokim razumevanjem, iguman Sergije je deo svoje mudrosti i duhovnosti podelio sa gledaocima, pružajući im jedinstven uvid u dušu i srce jednog časnog monaha.

Ova jedinstvena epizoda "Direktno" sa igumanom Sergijem ostavila je dubok utisak na gledaoce, inače pripadnike različitih veroispovesti, pružajući im priliku da se suoče sa važnim pitanjima vere, duhovnosti i ljubavi.

NJegova poruka je ostavila trag i potstakla gledaoce da razmisle o sopstvenom putu i odnosu prema Bogu, predstavljajući važan ulaz u svet duhovnosti i smisla života.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA