Najnovije

DOGODINE U PRIZRENU: SAN O SLOBODI

Izdavačka kuća "Dobro dete" se i ovoga puta pobrinula da mlade čitaoce upozna sa stradanjem Srba na Kosovu i Metohiji ali i da pruži podršku našem narodu u ovim teškim vremenima. Knjigu možete poručiti putem sajta ili potražiti u knjižarama.

Foto: Dobro dete

Jedan dečak zaspi slušajući poznatu pesmu Dogodine u Prizrenu i usni povratak srpske vojske na Kosovo i Metohiju. U njegovom snu srpski specijalci upadaju u Pećku Patrijaršiju i Dečane da bi sprečili njihovo uništenje dok ne stigne glavnina vojske. Naši osvajaju Gazimestan, Gračanicu i Prištinu i slikaju se pred praznom američkom bazom Bondstil. On jasno vidi suze radosnice kod dece i vojnika u oslobođenom Orahovcu, konačno oslobođenje svih naših svetinja i trijumfalan ulazak srpskih tenkova u carski Prizren.

Uz ovako lep san o slobodi mladi čitaoci će imati priliku i da kroz kratke poučne priče, ali i očitavanjem QR kodova koji će ih odvesti do video-sadržaja, saznaju više o stradanju Srba na Kosovu i Metohiji, kosovsko-metohijskim svetinjama i pesmama posvećenih Kosovu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA