Najnovije

ORBAN NIJE PRIJATELJ: Vučić plaća potpredsednika Dume, Kurti zna da ima posla s kukavicom! (VIDEO)

Aljbin Kurti hapsi i iživljava se nad uhapšenim Srbima zato što zna da naspram sebe ima kukavicu. Do 2012. godine je bilo nezamislivo da bilo ko sa juga pređe preko mosta na Ibru. A pogotovo ne da ROSU prelazi i hapsi Srbe, rekao je Mlađan Đorđević, predsednik pokreta „Oslobođenje“, prilikom gostovanja na kanalu Pravi odgovor u emisiji Luča. 

On je podsetio da je onaj srpski policajac rekao Vučiću: „Loviće nas kao zečeve“, a Vučić mu odgovorio: „A onda će zečevi da postanu vuci“.
- To dizanje aviona su budalaštine Aleksandra Vučića, koje su provaljene i iza toga ne stoji ništa. Iza toga stoji ucenjena kukavica. Cilj Vučića, Albanaca i Zapada je jedan, a to je da Srba više ne bude na Kosovu i Metohiji. I to se dešava – upozorio je Đorđević. 

Govoreći o podršci koju Vučić dobija od pojedinih visokih zvaničnika Ruske Federacije, poput Aleksandra Babakova, zamenika predsednika ruske Dume, Valentine Matvijenko, predsedavajuće Saveta Ruske Federacije, te ambasadora Aleksandra Bocana-Harčenka, Đorđević tvrdi da su plaćeni ili obmanuti. Konkretno za Babakova tvrdi da je plaćen.

- Babakov je lobista, i on se predstavlja kao da je maltene on predstavnik Rusije za Srbiju. Ali on je za novac otvarao određena vrata Vučiću u Moskvi. I on to radi za pare. Svi ruski poslovi u Srbiji moraju da prođu preko Babakova i on mora da deo zadrži za sebe – optužuje Đorđević.

On je naveo da su sve te izjave podrške ruskih zvaničnika naručene, ali da u Rusiji postoje ozbiljni ljudi koji jako dobro znaju ko je Vučić, znaju za izvoz oružja Ukrajini i sve drugo. Kako je rekao, interesantno je da i američki ambasador Kristofer Hil i ruski „Bokan-Harčenko“, kako ga naziva, brane Vučića. 
Vođa „Oslobođenja“ je rekao da građanska opozicija ne može da oobedi Vučića jer njihov domet nije veći od maksimalno 20 odsto glasova.

- To je maksimum. Ta opcija u većini slučajeva što se tiče spoljne politike ima iste stavove kao i Vučić. I nada se da će se dogovarati sutra sa istim onim ljudima koji upravljaju sa Vučićem. I Vučiću to ne smeta ni na koji način niti ga ugrožava – ocenio je on. 

Ono što može da ga ugrozi, konstatovao je Đorđević, jeste ono što dolazi sa desne strane. 

- On je to „poklopio“. On to drži i finansira. On može da ih medijski podigne kad hoće tako što ih napada, ali ne napada ih suštinski. U ono vreme kad su pisali „Miloš Francuz“ i „Milica lažljivica“, on je sam rekao: „Ne znam šta je njima, u privatnom razgovoru ne ponašaju se tako“. To je ekipa koja je došla da pije vino s njim i Anom Brnabić – podsetio je.

Đorđević je nabrojao i druge aktere političke scene, koji dolaze sa desne opcije, a koje, po njegovom mišljenju takođe kontroliše Vučić. 

- Da li će neko od njih da se otrgne, kada vide da on pada, to je druga stvar. S druge strane, Vučić ima širok dijapazon raznih političkih idiota. Uzmite za primer ovog advokata Stojkovića, sa pričom o Ukrajini, zastavama, slikama, i ima ga u svim medijima, i u Šolakovim i Vučićevim. I tačno vidite ko se forsira, ovi kao brane Rusiju, a ovi kao Ukrajinu. A Vučić kao u sredini brani Srbiju, pa je on kao dobar – primećuje Đorđević.

On je otkrio i kako su plaćeni albanski autobusi kojim su dovoženi Srbi sa KiM na kontramiting, takođe je govorio i o pljački i „besomučnom zaduživanju“ Srbije, ali o tome ko nam sve nije prijatelj iako ih Vučić tako predstavlja predstavlja, od Orbana do Erdogana i mnogih drugih. 

NIŠTA JOŠ NIJE GOTOVO: Nova pobuna protiv Putina - ima samo dva dana da reaguje

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA