Najnovije

PRESUDA BRKIĆU KATASTROFALNA, PRAVOSUĐE KORUMPIRANO: Hrvati i Albanci imaju lobiste u Moskvi!

Mislim da je presuda Milovanu Brkiću katastrofalna, međutim nisam iznenađena, jer nemam poverenja u naše pravosuđe. Ono je nedostupno našim građanima, otuđeno i korumpirano.

Služi pre svega za očuvanje režima, prokomentarisala je Dragana Trifković vest da je glavni urednik magazina Tabloid osuđen na 14 meseci zatopvra za verbalni delikt. 

Ona je na kanalu Pravi odgovor, u emisiji Luča, podsetila da krivična prijava protiv Aleksandra Vučića koju je podnela zajedno sa Kostom Čavoškim, Dejanom Mirovićem, Milom Lomparom i Marko Jaškićem, čami u fioci. 

- Našeg Rrepubčičkog tužioca Zagorku Dolovac možemo da vidimo samo na prijemu u Ambasadi SAD. Pravosudni sistem ne funkcioniše – konstatovala je. 

Ona je govorila o Vagneru budući da se u trenutku pohoda „muzičara“ na Moskvu nalazila u Groznom u Čečeniji, a potom zaputila upravo za Moskvu. 

- Privatne vojne kompanije su američki iizum.

I takve kompanije su obučavale hrvatske  generale i komandovale operacijom Oluja, zatim muslimane u BiH i njihovu paravojsku. Najpoznatija je kompanija „Blekovoter“, s tim što je ona često menjala ime. Zvala se i „Akademi“ i drugačije, često je menjala naziv, a nju vode penzionisani američki generali, oficiri koji ne rade više u američkim vojnim strukturama – kazala je. 

Prema rečima Trifkovićeve, u korenu pobune Vagnera bio je sukob između osnivača te kompanije Jevgenija Prigožina i ministra odbrane Sergeja Šojgua. 

- Postavlja se pitanje da li su Amerikanci promenili taktiku. Pošto liberali u Rusiji imaju dva-tri odsto podrške, a Prigožin se u Rusiji smatra za ultrapatriotu.

Međutim, on je pre svega biznismen i moguće je da je on u svom biznis planu mogao da prihvati tako nešto – ocenila je, rekavši da sada Amerikanci više ulažu upravo u ultrapatriote. 

Upitana da li je tako i u Srbiji, jer bivši radikala vode zemlju, a preostali radikali ih podržavaju, ona je ptovrdila.

Takođe je navela da je slična situacija sa Marin Lepen u Francuskoj i Đorđom Meloni u Italiji za koje smatra da su projekat.   

- Naši ljudi su nekako istrenirani da veruju medijima i politici, što je loše i pogrešno. NJima se stalno plasira neka ličnost za koju se misli da je patriota, a oni koji ozbiljno imaju ta osećanja su marginalizovani – kazala je Trifkovićeva. 

Ona je gvoorila o ujedinjavanju islamskog sveta, pre svih Irana i Saudijske Arabije, takođe i o situaciji u Čečeniji, i otome kako je ponovo izgrađen Grozni, glavni grad te Republike u Ruskoj Federaciji, nakon što je „izgledao gore od Bahmuta“, odnosno bio “sravnjen sa zemljom“, kako je rekla, tokom rusko-čečenskog rata. 

Takođe je iznela podatke o tome da Hrvati, Albanci i Makedonci imaju svoje lobiste u Moskvi, dok ih Srbija nema, i zašto je tako, i kako samo Aleksandar Vučić ima lobiste za svoje lične interese, ali ne i interese Srbije.

Takođe, dala je komentar i na 14.000 botova, zaposlenih u javnim i državnim preduzećima, rekavši da im treba oduzeti plate. 

Opširnije o svemu pogledajte na kanalu Pravi odgovor i ne zaboravite da zapratite kanal. 

KRUPNA IZDAJA SE KRUPNO PLAĆA: Bajden i MMF daju ogroman novac Erdoganu

Izvor: Pravda.rs

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA