Najnovije

„BRATE, NEĆU IZDRŽATI JOŠ TRI DANA“: Milovan Brkić 43 dana bez hrane, 8 bez vode, NAPISAO TESTAMENT! (VIDEO)

Milovan je jako loše i žut je u licu. On se nikada meni nije žalio, uvek je govorio da je dobro, ali ovoga puta kada sam ga posetio rekao je da je loše i da ne zna hoće li izdržati još tri dana. Međutim, on i dalje instistira da nastavi štrajk glađu i žeđu, izjavio je Radovan Brkić, brat Milovana Brkića, glavnog urednika magazina Tabloida, gostujući sinoć uživo na kanalu Pravi odgovor. 

Foto: Printskrin

On je tog dana bio u poseti bratu, koji je nepravosnažno osuđen na 14 meseci zatvora zbog navodnog rušenja ustavnog poretka, a suštinski zbog verbalnog delikta, i odbijen mu je zahtev da se brani sa slobode. Zbog toga je Brkić najpre stupio u štrajk glađu koji traje već 43 dana, kao i žeđu koji traje punih osam dana. 

Radovan Brkić je rekao da su Milovana u takvom stanju juče vodili na suđenje koje ima po privatnoj tužbi zbog teksta u Tabloidu. 

Brkićev branilac Stevan Damnjanović, koji je takođe bio gost u emisiji, potvrdio je da Brkića sve vreme vode po suđenjima po privatnim tužbama.  

- Tužilac je tražio da se produži pritvor sa obrazloženjem da ne ponovi delo, jer je sporne reči izgovorio na protestu, a protesti još traju. To nema smisla jer su mogli da ga puste da se brani sa slobode, i da mu uvedu meru zabrane prisustvovanja protestima. A u slučaju da to prekrši bio bi vraćen u pritvor. Takođe, mogao je dobiti uslovnu kaznu, mogao mu je biti određen kućni pritvor, ali u svakom slučaju njemu je u ovom trenutku hitno potrebno da bude prebačen u bolnicu – ukazao je Damnjanović.

I branilac i brat su potvrdili Milovan tek od petka prima infuziju, ali da je stanje kritično. Takođe su rekli da je Milovan napisao testament. 
Detaljnije o svemu možete pogledati u emisiji na kanalu Pravi odgovor. 

RUSI SASULI GRANATE U ODESU: Vojska zvanično rekla kolika je šteta Ukrajincima

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA