Najnovije

KOMANDANT GRUPE VOSTOK: Ukrajina sprema strahovit proboj fronta

DNR - Aleksandar Hodakovski (Skif), zamenik načelnika Odeljenja Nacionalne garde za DNR, komandant legendarnog bataljona Vostok i milicioner prvog reda, upozorio je na strahovit udar ukrajinske armije koji sledi.
U pripravnosti (Foto: Jutjub)

U pripravnosti (Foto: Jutjub)

„Mora se priznati da su nedavni događaji kvalitativno skrenuli pažnju svih sa rata, ali u međuvremenu neprijatelj uopšte neće sedeti za televizorom i gledati šta se dešava u Rusiji – on se priprema za još jedan pokušaj da duboko probije naše odbrane.”, kaže komandant Skif.

Prema rezultatima analize svih pristiglih podataka, on je koncentrisao do četrdeset bataljona na pravcu Orehovo-Polozhski, želeći da juri duž vektora Orehov-Tokmak, objašnjava on.

“Shvatajući naše mogućnosti da izvršimo raketne i bombarderske udare po klasterima, on će najverovatnije nastaviti taktiku puzajuće ofanzive sa ograničenim snagama sve dok ne shvati da su stvoreni povoljni uslovi za raspoređivanje glavnih rezervi namenjenih za naknadno ubacivanje duboko u naše teritorije.”, tvrdi komandant grupe Vostok.

“Moguće je da će se istovremeno izvršiti napad u pravcu Energodara sa ciljem zauzimanja nuklearke Zaporožje. Ovde treba očekivati najneprijatnija iznenađenja - akumulacija Kahovka je svedok tome!”, piše borbeni komandant na svom Telegram kanalu.

Pročitajte OVDE više o borbama na frontu oko Zaporožja

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA