Najnovije

SRBI: Alfa i omega bele rase (VIDEO)

Jelena Malešević je u jednom od zaista retkih medijskih pojavljivanja predočila gledaocima ceo kostur zvanične istorije koju većina istoričara podržava i smatra ga za relevantnog.

Jelena Malešević (Foto: Jutjub)

Gošća emisije onda izlaže svoju tezu nabrajajući jasne činjenice vezane za novija arheološka otkrića u koje ubraja Lepenski vir i Vinčansko pismo -

"Svi znakovi govore da su kulture lepenskog vira I Vinčanska kultura hiljadama godina starije od kulture i istorije Troje koja se uzima za polaznu tačku zapisane i znane istorije", tvrdi ona.

Maleševićeva potom ulazi u analizu kontroverze postojanja samog Trojanskog carstva, oko čega se dan danas vode ozbiljne naučne debate.

Ona je veliki deo vremena svog izlaganja posvetila prećutkivanju srpske istorije i podmetanju istorijskih faksifikata kao i o pljački zapadnih zemalja koje su istorijske artefakte drugih naroda prenele bestidno u svoje zemlje

"Sve što je iole bilo vredno, kolonizatori sa zapada su odneli u svoje zemlje i kite se tuđim perjem kao da oni jedini imaju tapiju na nečiju drevnost. I naravno prekrajaju istoriju u svoju korist, veličajući svoje i minimizirajući tuđe", konstatuje Malešević.

Najzanimljiviji deo intervjua sa Jelenom Malešević nećemo citirati u ovom tekstu već vas pozivamo da pogledate  njen najnoviji intervju na jutjub kanalu "X33"

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA