Najnovije

PUTIN PORUČIO: „Rusija neće pomoći dok je Vučić na čelu, znamo za koje službe radi i znamo mu F šifru!“ (VIDEO)

Mi moramo kao prvo da uhapsimo Aleksandra Vučića, šefa i kuma političkog mafijaškog kartela, izdajničkog i kukavičkog, izjavio je producent i medijski stručnjak Vilibald Erić, prilikom gostovanja u emisiji Luča kanala Pravi odgovor. 

Erić, koji je sarađivao sa Vučićem pre njegovog dolaska na vlast i kratko vreme nakon toga, od čega je odustao kada je video da Vučić odbacuje sve dobre ideje, rekao je da je Vučićev način rada i razmišljanja ustaški. 

On je rekao da je među ustaškim koljačima zabeležen Ivan Vučić koji je bio iz istog kraja, odakle je porodica Aleksandra Vučića.

- Zapadnjaci nemaju nikakvu kritiku prema Aleksandru Vučiću, sem par kritika Evropske komisije, da mediji nisu dovoljno slobodni, ali nikakve tu nema sankcije niti osude Aleksandra Vučića. Zašto? NJima Aleksandar Vučić odgovara u izdaji Srbije i srpskog naroda, prodaji i izdaji našeg Kosmeta, podelama SPC... To su osnovni temelji, kako će da raskomadaju Srbiju, kako da promene svest srpskom narodu i to rade kroz medije – upozorio je Erić. 

Kako je zaključio, „Vučić samo primenjuje deo te taktike promene svesti“. Smrt „gotovo dvadesetoro dece i mladih koji su monstruozno pobijeni“, kako je naveo, rezultat je nasilja koje vidimo na svakom koraku. 

- Vučić je kao malo dete koje se inati, kad mu kažeš: „Nemoj da šutiraš fudbal po kući“, on kaže „Hoću“, ti ga uhvatiš za ruku, on počne da plače. On radi sve kontra od onog što je logično. Logično je da sakriješ da se kriminal ne vidi. Oni su u tom ludilu i obesti počeli zakone da donose da mogu da kradu što više iz državnog budžeta. Kakvi tenderi, znači imate direktnu pljačku. Zadužili su državu 50-60 milijardi, a da ne pričamo koliko je još izneseno mitom i korupcijom, to je barem 150 milijardi – optužuje on. 

Erić je ispričao kako je Vučić platio navijačke grupe da ga slušaju. Takođe, i kako je Vučić odbio njegov predlog za razvoj infrastrukture u svih 150 opština Srbije, za šta bi dobili bespovratnu donaciju u milijardama evra iz fondova. On je Vučića nazvao kukavicom, lažovom, kriminalcem i izdajnikom. 

On je otkrio da je tražio od Rusa pomoć da ulože u Srbiju i pomognu razvoj zemlje, ali dobio je u Putinovom kabinetu odgovor da Rusija neće pomoći dok je Vučić na čelu Srbije. 

- Oni su mi rekli da znaju za koje strane službe Vučić radi, i da su mu odredili F šifru – rekao je Erić i otkrio o kojoj se šifri radi. 
Koju F dijagnozu prema ruskom nalazu ima Aleksandar Vučić i druge detalje možete saznati u emisiji na kanalu Pravi odgovor. 

Ruske snage prešle reku Žerebec, uzele važne visove i ulaze u Harkovsku oblast

Izvor: Pravda 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA