Najnovije

RUSKA OBEVŠTAJNA SLUŽBA IMA PORUKU ZA SRBIJU: Oglasila se Spoljno - obaveštajna služba Rusije

Uvođenje sankcija je grub pokušaj Vašingtona da se meša u unutrašnja pitanja nezavisne zemlje kakva je Srbija, saopštila je Spoljno-obaveštajna služba Rusije

Američko uvođenje sankcija direktoru Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandru Vulinu predstavlja novi akt američke agresije protiv Srbije, saopštila je danas Spoljno-obaveštajna služba Rusije (SVR).

"Uvođenje sankcija šefu Bezbednosno-informativne agencije Srbije Aleksandru Vulinu je još jedan pokušaj Vašingtona da se grubo umeša u poslove nezavisne države i novi akt američke agresije na srpsku državu. Danas svako ko brani nacionalne interese i odbija da pleše uz melodije Amerikanaca automatski pada u zonu delovanja njihovih sumanutih sankcija", navodi se u saopštenju.

RUSI ZAROBILI "ZAPADNU ZVERKU" - Zaplenjeno sad mogu i da ga "koriste" (VIDEO)

SVR je uvođenje sankcija srpskom direktoru BIA nazvala grubim pokušajem Vašingtona da se meša u unutrašnja pitanja nezavisne zemlje.

"Kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić umešno primetio: kokain je pronađen u Beloj kući, a ne na Vulinovom stolu. Bavite se problemima u sopstvenom dvorištu, a ne da uvodite sankcije šefu Bezbednosno-informativne agencije Srbije Aleksandru Vulinu", poručili su.

UKRAJINCI POLOMILI ZUBE: Vazdušno-desantne snage Rusije odbile su napade Oružanih snaga Ukrajine u pravcu Artemovska (VIDEO)

Kako se dodaje, to je glavno pravilo "svetskog poretka zasnovanog na pravilima" koji promoviše administracija američkog predsednika DŽozefa Bajdena.

"Slobodoljubivi, verni svojoj istoriji i tradiciji, srpski narod se ni po čemu ne uklapa u ovaj smrtonosni svetski poredak, pa stoga izazivaju poseban bes u Beloj kući", zaključili su.

Izvor: Sputnik.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA