Najnovije

SPREMAJU SE NOVI UDARI! Rusi spremaju "nestandardne" napade na Ukrajinu

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti RF Dmitrij Medvedev ocenio je da ruska vojska za svoje udare treba da izabere nestandardne ciljeve, gde će efekat biti značajan.

"Moramo da izaberemo nestandardne mete za naše udare. Ne samo skladišta, energetska čvorišta i naftne baze. Ima i drugih mesta gde nas još ne očekuju. I gde će efekat biti veoma značajan", napisao je Medvedev na svom nalogu na platformi Telegram.

On je ocenio da Ukrajina nije u stanju da postigne uspeh tokom kontraofanzive, kao i da su udari po civilnim ciljevima prihvatljivi za ukrajinske snage.

RUSKA OBEVŠTAJNA SLUŽBA IMA PORUKU ZA SRBIJU: Oglasila se Spoljno - obaveštajna služba Rusije

„Naš neprijatelj ne uspeva u kontraofanzivi. To znači da su im potrebne informativne pobede. Neka budu preterani i iracionalni. Stoga su udari na civilne ciljeve prihvatljivi i za naciste i za stanovništvo koje regrutuju. (...) Vlasnici na Zapadu su nestrpljivi: gde je, konačno, vaša pobeda?'', napisao je Medvedev.

Gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin rekao je ranije danas da su oko 4.00 sata ujutru zabeleženi udari dronova na dve nestambene zgrade u ruskoj prestonici i da nema ozbiljne štete i žrtava.

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da je napad kijevskog režima sa dve bespilotne letelice zaustavljen, sredstva elektronskog ratovanja su suzbijena i dronovi oboreni.

RUSI IM PRAVE PAKAO SA 700 EVRA: Jeftini kineski dronovi razvaljuju "Bredlije i Leoparde"

Izvor: Alo.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA